zorundasin vereceksinKral sen hangisinin 1337 olan misin, oyleyse sana 10 kere calismazsa iade yok dedik king ama iyi adamsin sen
beni unuttun mu? PAUDUSJJDHDkimsin acaba sen alt hesap oldugun belli 0 iq oldugun bellide
zorundasin vereceksinKral sen hangisinin 1337 olan misin, oyleyse sana 10 kere calismazsa iade yok dedik king ama iyi adamsin sen
beni unuttun mu? PAUDUSJJDHDkimsin acaba sen alt hesap oldugun belli 0 iq oldugun bellide
banane olum 300 lira umurumda değil de kullanabilseydim bari xdKral sen hangisinin 1337 olan misin, oyleyse sana 10 kere calismazsa iade yok dedik king ama iyi adamsin sen
Aynen soke soke alir puhahahah almadan once calismazsa iade var mi diye 10 kere sordu yok dedik ucube herif
kimsin olm sen vasifsiz elemanin teki olmama ihtimalin yok neyini hatirlayacam seninzorundasin vereceksin
beni unuttun mu? PAUDUSJJDHD
otıstıkdoktorzorundasin vereceksin
beni unuttun mu? PAUDUSJJDHD
Puhahahahhahahahhahahhaha bu o doktor ppli ucubw miotıstıkdoktor
Hehe tabii mukemmel hilen var unknowncheatsten cikip cimene dokun az birazkimsin olm sen vasifsiz elemanin teki olmama ihtimalin yok neyini hatirlayacam senin
ya al paranibanane olum 300 lira umurumda değil de kullanabilseydim bari xd
hayir looteam o hesabin sahibi kel veled obezPuhahahahhahahahhahahhaha bu o doktor ppli ucubw mi
hePuhahahahhahahahhahahhaha bu o doktor ppli ucubw mi
Mappingleri ceksin diye driver signlwniyor diyen vasifi olmayan veledin tekisin olm sen guldurme beniHehe tabii mukemmel hilen var unknowncheatsten cikip cimene dokun az biraz
ya al parani
ya driver signlayacak paran yok kes dombili git yagli ellerinle pc basindan tickete ekrana tukure tukure cevap verMappingleri ceksin diye driver signlwniyor diyen vasifi olmayan veledin tekisin olm sen guldurme beni
haci paran yok diyonda sende cok mu var aya driver signlayacak paran yok kes dombili git yagli ellerinle pc basindan tickete ekrana tukure tukure cevap ver