Blixt
Gold Üye
yanmışsın knkBu işlerle sanırım Scrofa uğraşıyor, paste yazılımların demeyi kes minimum yaşın kadar gün hileyle dereceli atıyorum "paste diyorsun" ...
yanmışsın knkBu işlerle sanırım Scrofa uğraşıyor, paste yazılımların demeyi kes minimum yaşın kadar gün hileyle dereceli atıyorum "paste diyorsun" ...
guzel updatemis knk skeleton felan calisiyoUpdate edilmiştir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kanka kötülemek gibi olmasın özür dilerim ama r7flex harbiden yapıyor. yaptıkları kalitlei oluyorAlgı yapmakta üstüne yok ha? Her şeyin dümen. Paste yazılımların gibi.
Developerimin adı o değil ama sen bilirsin. Sana günde 8 saat dışarı çıkma yazıyorum az hava al
Ben niye görmedim hic la varsa atsana bana postlarıni falan filankanka kötülemek gibi olmasın özür dilerim ama r7flex harbiden yapıyor. yaptıkları kalitlei oluyor
Evet güncel ve aktif olarak çalışıyor. İletişime geçmek için imzamda yazan "DISCORD" yazısına tıklayarak sunucumuza katılabilirsin. Konuyu iyi incelersen konuda da link var.Merhaba Her sürümde çalişiyormu hile ? şuan güncel'mi
İLETİŞİM BİLGİSİ YOK HİÇ ?
forumdan banlandı eski kullanıcı ama güzel yapıyoduBen niye görmedim hic la varsa atsana bana postlarıni falan filan
In game images - Oyun içi görseller
Menu
Gameplay - Oynayış
Payment - Ödeme yöntemleriCorner Box
Draw Skeleton
Draw Box
Target Lines
Distance
Healthbar
Ignore Dormant
Stream proof
OBS Bypass
Win 10 all versions
Win 11 ready not yet
Credit Card
BTC, Litecoin..etc
PAPARA
Price - Fiyat
7 Days: 15$
30 Days: 45$
(10% discount on 30-day key shopping with credit card and papara 7-day key gift from us)
Lifetime: 150$
Website
Discord