VAC CHEATS | 🔥 BEST VALORANT CHEAT 🔥 | WIN11 READY ✅

Bu adamlara yapılmış daha ilk günden oyun oynamışlar adamlara 😅 Onu da becerememisler adamlardaki çalışıyordu sanırım o sırada bu cracklenen çöp dü o yüzden kapatmışlardir belki satışı
Güncelleme aşamasında olduğunu bilmiyordum hileyi satın aldım onlarda beni bekletmeyeceklerini söyleyip para iadesi yaptılar.

Son düzenleme:
Kesinlikle garanti verirseniz lifetime alabilirm
Şu anda güncelleme aşamasındadır güncelleme bittiğinde discord üzerinden bildirisini yapacağız.
Sorularınız için discord adresimize gelebilir ve ticket oluşturabilirsiniz.
PRIVATE cheats for $45/month?
Yes definitely.
Its called Vac cheats in valorant, lol
Prices seem reasonable. Paypal accepted and should be golden.
Our Paypal payment system is not available at the moment, we are working on it. You can pay with BTC right now. The software is in the update phase and it will be open for sale when we do the necessary tests. We will make the announcement on our discord channel.
hocam biz şimdi dol üzerindenmi para vericez yoksa tl mi
Papara üzerinden TRY olarak, Kredi Kartı üzerinden TRY olarak ve BTC üzerinden USD olarak.
Crâck yapılmıstı diye hatırlıyorum
Gerekli açıklamayı discord kanalımızda yaptık.
Bu adamlara yapılmış daha ilk günden oyun oynamışlar adamlara 😅 Onu da becerememisler adamlardaki çalışıyordu sanırım o sırada bu cracklenen çöp dü o yüzden kapatmışlardir belki satışı
Şu anda update aşamasında update'in ve gerekli testlerin ardından satışa açacağız.

Son düzenleme:
//edit
devlerine yardım ettim polemike gerek yok

Son düzenleme:
Hile tamamen bu resimden ibarettir
Menünün roundinglerine bakarsak ciddili bir eski versiyon imgui kullanılmış genellike bu versiyonu kullanan imguiler glommy.cc free source üzerinden çıkıyor hile kısacası paste
alacaklara sadece bir uyarı
FZxin2T.png

menünün kavislerinden anlaşılabiliyor.
Ayrıca hilede aimbot bile özelleştirebilir değil yapan arkadaş custom bir key seçeneği bile sunamamış ve discord update loglarına bakarsanız mahsül deposu gibi driver ekleyip çıkartıyolar.
Genellike pasteledikleri srcye benzer bir gloomy free paste (yapan arkadaş bunu pastelesin en azından daha mantıklı xD)

ZEkN5Ms.png

Burdanda eski imgui versiyonunu görebiliyorsunuz.
Zaten bu espye benzer bir sürü esp görmüşsünüzdür.
Konuştu piyasanın 1 numaralı pastecisi :)

fiyatlar umarım türk lirasıdır değilmi?
HLE GERÇEKTEN GÜZEL ban atmıyordur umarım.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt