felixlol1337 Gold Üye Katılım 27 Haz 2023 Mesajlar 190 Beğeniler 32 Yaş 16 28 Haz 2023 #231 kanka hile duvar arkası adama kitleniyomu kitleniyosa sıkıntı benim aldığım hilelerde kitleniyodu ve adamlara vuramıyodum düzgün
kanka hile duvar arkası adama kitleniyomu kitleniyosa sıkıntı benim aldığım hilelerde kitleniyodu ve adamlara vuramıyodum düzgün
zamofer Gold Üye Katılım 7 May 2023 Mesajlar 190 Beğeniler 41 28 Haz 2023 #232 felixlol1337' Alıntı: kanka hile duvar arkası adama kitleniyomu kitleniyosa sıkıntı benim aldığım hilelerde kitleniyodu ve adamlara vuramıyodum düzgün Genişletmek için tıkla ... Hiçbir esp aim hilesinin visible check i düzgün çalışmıyor yani benim aldıgım bütün hilelerde bu sorun vardı
felixlol1337' Alıntı: kanka hile duvar arkası adama kitleniyomu kitleniyosa sıkıntı benim aldığım hilelerde kitleniyodu ve adamlara vuramıyodum düzgün Genişletmek için tıkla ... Hiçbir esp aim hilesinin visible check i düzgün çalışmıyor yani benim aldıgım bütün hilelerde bu sorun vardı
felixlol1337 Gold Üye Katılım 27 Haz 2023 Mesajlar 190 Beğeniler 32 Yaş 16 28 Haz 2023 #233 zebula' Alıntı: Hiçbir esp aim hilesinin visible check i düzgün çalışmıyor yani benim aldıgım bütün hilelerde bu sorun vardı Genişletmek için tıkla ... Haklısın kanka, zulu hilelerinde böyle değildi orda duvar arkasındayken kırmızı ama görünürdeyken yeşil gözüküyordu.
zebula' Alıntı: Hiçbir esp aim hilesinin visible check i düzgün çalışmıyor yani benim aldıgım bütün hilelerde bu sorun vardı Genişletmek için tıkla ... Haklısın kanka, zulu hilelerinde böyle değildi orda duvar arkasındayken kırmızı ama görünürdeyken yeşil gözüküyordu.