Yani satış firmasıyız değil mi? Tabiki de böyle olması gerekiyor.Sonuçta müşterilere veriyorsun bir para alış verişi oluyor public olarak paylaşmıyorsun
Yani satış firmasıyız değil mi? Tabiki de böyle olması gerekiyor.Sonuçta müşterilere veriyorsun bir para alış verişi oluyor public olarak paylaşmıyorsun
Yani satış firmasıyız değil mi? Tabiki de böyle olması gerekiyor.
V-Sync gibi bir kaliteye böyle bir kalite(V-Sync: Kalite de ne?Baya kötü bir edit daha iyisini bekliyorum novaproject kardeşimizden.
Daha kaliteli bir ürün ve firma çıkardığın zaman haberim olsun Senin ürününde ne özellikler var?V-Sync gibi bir kaliteye böyle bir kalite(V-Sync: Kalite de ne?
Peki gelmez mi bir Private ama ilk günden detected novaproject editi efendim?Benim editlerimin daha iyi olduğu ortada.
Basslı ve güzel tonlu şarkı andırıyor bana bu sözler.Peki gelmez mi bir Private ama ilk günden detected novaproject editi efendim?
Bir hayal eder misin reyna? Public bir ürünün satışına başlıyorsun ve insanlara benim buildim private diyorsun. Ardından üzerinden daha 24 saat geçmeden public build ile senin sözde söylediğin private build aynanda detected oluyor. İşte bu mükemmel bir edit çıkarır. Yazarken bile huzur buldum edit içinBasslı ve güzel tonlu şarkı andırıyor bana bu sözler.
Sen anlatırken oturup hayal ettim (bass tonlarında resim değişimi), ama edit konusunda biraz emekliğe ayrıldık gibi oldu. Asıl DT konusu yakında anlaşılır, oturup izliyelim.Bir hayal eder misin reyna? Public bir ürünün satışına başlıyorsun ve insanlara benim buildim private diyorsun. Ardından üzerinden daha 24 saat geçmeden public build ile senin sözde söylediğin private build aynanda detected oluyor. İşte bu mükemmel bir edit çıkarır. Yazarken bile huzur buldum edit için