Zaten sizin gibi bir satıcıdan asla alım yapmam ilkte dedim iyi satıcı yorumları vs. güzel gittim ticket açtım diyorumki arkadaşa % kaç ihtimal bir abi var tanıdığım sevdiğim ona %85 demişler bana gelip %95 diyor bilmediğiniz değişen bir şey hakkındada konuşmayın bence bir bilgimiz yok demeniz gerek devamını anlatayım diyorum olmazsa iade oluyormu arkadaş bana ısrarla siteye iade oluyor siteye iade oluyor artık açık açık dedim siteye iade işime yaramaz bir moderator arkadaş sinirlenip direkt başka bir isteğiniz var mı diyip ticketı kapatmadan 10 saniye önce tekrardan siteden iade oluyor dedi bence yetkilileriniz hakkında pek bilmeden konuşmayın daha dün yaşadığım bir olay boş konuşmuyorum burda veya iftira atmıyorum ( bu siz atıyorsunuz anlamına gelmiyor bunun üstüne yorum yapmayın. )Hizmetimize bu denli saygısızca bir yorumu asla kabullenmeyiz. Girdiğimiz günden bu yana yüzlerce kişiye yardım ettik ve bizden memnun kalanlar sunucumuzda yorumlar kısmında mevcut. İade politikamız gayet açık ve net şekilde belirtiliyor websitemizde. Bunun yanında müsamaha göstererek banka hesabına iade yaptığımız müşterilerimizde var. Kural kuraldır. İade politikamız konusunda bizlere birşey söyleme hakkına sahip değilsiniz çünkü satın almadan önce bunu kontrol etmeniz gerekiyor. Politikamız belli ve değişmeyecektir. Lütfen bizden birşey satın almayın. Sizin gibi saygısız insanlara satmamak bizim için daha iyi.
aynen dostum nickinin sonuna 1337 koyup kendini havalı sanan birisi ile muhabbete bile girmeyeceğim boş laf yapma burda işini bilmeden konuşmatamam yetkili abi #yorumlar kanalina goz atabilirsin