HYDRO
Uzman Üye
Yenisi ile güncellendiMethodumu benim yerine paylastigin icin tesekkur ederim bende paylasmayi dusunuyorumdum eskisi bu zaten guncellendi
Yenisi ile güncellendiMethodumu benim yerine paylastigin icin tesekkur ederim bende paylasmayi dusunuyorumdum eskisi bu zaten guncellendi
VT sonuçları eklendi çalıştığına dair kanıt benim ihtiyacım yok TPM açıkken de kaldırabiliyorum o yüzden denemedim ancak aldığım kişide çalışıyor şöyle açıklayabilirim bana bunu gönderen kişi RAID, Format, BIOS, ve Spoofer olarak tüm gerekenleri yapmasına rağmen VAL 5 almaya devam ediyordu bu method'u uyguladığını belirttikten sonra VAL 5 almadı 4-5 saat boyunca oyunu açık bıraktığını görmüştüm. (Deneyen arkadaşlar çalışıyor veya çalıştı diye not düşerler diye düşünüyorum)@HYDRO tüm dosyalar için virüs total ekleyin ve çalıştığına dair kanıt gösterin.
proton vpn kullanıyorum hollanda bağlanıyorum giriyor bios up / down + raid + amidewin + mac adress değişiyorum yapıyorum bi arkadaşta olmadı bu adımları yaptık sıkıntısız oldu ya da urban denehangi vpn ama işte
Komik bu çöpe para mı vereceğimKoca yürekli Hydro abim para verip methodu alıp buraya atmış delikanlı be
Daha iyisi geldi kernel bypassta postalandıO yüzden çalışıyor kanka
Spoofer alanlara veriliyorMalmısın evladım sen adamlar bunu parayla satmıyor ki amk