UNKDEV - Valorant Free Spoofer & TPM Bypass - Method by Adamsatmayiz

valorant free spoofer, hwid spoofer, valorant spoofer, valorant spoofer hack, valorant hwid spoofer, spoofer, tpm bypass, hvci bypass, secure boot bypass, tpm 2.0, free hwid spoofer, hwid spoofer by adamsatmayiz

Status: Working (Ne kadar dayanır bilmiyorum😅)

UNKDEV - Valorant Free Spoofer & TPM Bypass

Method By Adamsatmayiz
Supported CPU: Intel & AMD
Supported OS: Windows 10 & 11
Windows Reinstall: Required
Bios Update/Downgrade: Required

- Açıklama -
Dosya kısmende olsa unpack edilmiştir ve analiz açıktır.
TPM bypass mevcuttur 😅 üşendiğim için @LeftCaps in templateini dızladım (İzin verdi abim)

- Satış Konusu -

UNKDEV SPOOFER

- Gereksinimler -
(Bilgisayarınızın güncelleştirmelerinizi kapatmanız gerekiyor isteğe bağlı)
(Windows Defender’ı bu tool ile kapatmanız gerekiyor ve diğer bütün antivirüs yazılımlarını kapatmalısınız)
(Kurulu değilse kurmanız gerekiyor)
(Kurulu değilse kurmanız gerekiyor)

- Nasıl Kullanılır -
(USB ile format atın ve diskleri tamamen silin. Ardından BIOS güncellemesi yapın veya sürüm düşürün. Son olarak, TPM, Secure Boot ve SVM ayarlarını kapatın.)
(Adamsatmayiz.exe'yi yönetici olarak açın ve 1. metodu çalıştırın. Uyarı ekranı geldiğinde sistem otomatik olarak yeniden başlayacaktır. Eğer 1. metod seriyalleri değiştirmezse, FAT32 formatında bir USB takın ve 2. metodu deneyin. Ancak, 2. metodu denemeden önce 1. metodu 'silici' ile kaldırmanız gerekmektedir.)

- Bypass Nasıl Kullanılır -
(Bypass numarasını seçin ve sistem yeniden başlatılana kadar bekleyin. Tüm işlemleri script otomatik olarak yapacaktır.)
# NOT #
Spoofer'ın yapımcısı ben değilim, lütfen bana spoofer hakkında sorular sormayın. Sadece method'liyip aktif kısmını sizlerle paylaştım. Bu bypass hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim ve çalışıp çalışmadığını da bilmiyorum. Konuya eklediğim kurulum talimatı, yapımcı müşterilerinin ilettiği yönergelerden alınmıştır. 😅 şşş
- / -

bypass güncel olarak calısıyor mu? process explorerdaki method ise bağlantı hatası verip duruyo güncel olarak

bypass güncel olarak calısıyor mu? process explorerdaki method ise bağlantı hatası verip duruyo güncel olarak
Vimeo.reg ve RegistrationDomains.reg dosyalarını içeri aktar. Ardından, C:\Windows\System32 klasörü içerisine svckutils.exe ve secsvc.dll dosyalarını kopyala. Son olarak, aşağıdaki komutları gir ve bilgisayarı yeniden başlat. Eğer bilgisayarın bir laptop ise, şarj takılı olmasına dikkat et, çünkü görev zamanlayıcısı sadece şarjdayken çalışıyor ve bypass her yeniden başlatmada otomatik olarak başlatılıyor.

sc create sechost binPath= "C:\u.exe" DisplayName= "sechost" start= auto obj= LocalSystem
schtasks /create /tn "svckutils" /tr "C:\Windows\system32\svckutils.exe" /sc ONLOGON /rl HIGHEST /f

down seçeneği olmaya bilir tekrar up yapmayı dene olmaz ise yeniden aynı sürümü flashla genelde üst sürümü olamayanlar aynı sürüme flashlıyor
denedım olmadı aynı surume nasıl flashlıcam acaba ? tesekkur ederım ılgın ıcın

Eğer elinde bir lifetime spoofer olan varsa, kullandığım yöntem sayesinde tüm spooferların dosyalarını ve arka planda çalıştırdıkları kodları görebiliyorum; bu sayede dosyaları ödünçalabiliriz :D.

Eğer elinde bir lifetime spoofer olan varsa, kullandığım yöntem sayesinde tüm spooferların dosyalarını ve arka planda çalıştırdıkları kodları görebiliyorum; bu sayede dosyaları ödünçalabiliriz :D.
discord at geliyim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt