UnixCheats Rezilliği

Önceden söylemiştim zaten, Cracklediğim şeyleri satıyorlar :D Geçmiş olsun
Crâck spoofer kullandığınız doğrumudur yazdım

Ürünümüzü Yaydığınız İçin Hakkınızda Dava Açılacaktır Diyorlar Birde XD
( ****** kadar yolun var dedim )

Crâck spoofer kullandığınız doğrumudur yazdım

Ürünümüzü Yaydığınız İçin Hakkınızda Dava Açılacaktır Diyorlar Birde XD
( ****** kadar yolun var dedim )
corabının tekini bulamayan cocuklar oturup bide dava acmaklamı uğraşacak :D

5 6 ay önce dediginiz siteden fivem hilesi satın aldım bana dosya attılar dedikleri seyi yaptım hile çalışmadı destek istedim yetkili ekiplere bildirdini söyledi 1 hafta full oyaladı en son mail attırdılar ordanda cevap gelmedi kesinlikle ordan bir sey almayın

bahse konu web sitesi.

Site 4 yıldır dolandırıcılık yapıyor. Sicilleri kabarık. Whois atıldığında 2019 tarihinden kayıtları mevcut. Hep de oyun hilesi satıyorlarmış. şikayetvar.com da adlarına açılmış bir bölüm bile var. Sağlam para kaldırmışlar. 2023 ağustos ayında 2022 kasım ayında 2023 ocak ayında haklarında açılmış şikayet konuları mevcut.

Bu şahıslarla bağlantısı olduğunu düşündüğünüz kişi ise UNİKS yani ben
Foruma kayıt tarihi 1 yıl bile olmamış.
Foruma ilk kayıt olduğumda isim soyisim olarak kayıt olmuşum. 3 Ay sonrasında JamesHarden nickini alıyorum. İsim değiştirrken ki mazeretim, Forumda adım soyadımın görünmesini istemiyorum, çünkü bu forumdaki üyelerden birisinden sıkıntı yaşayabileceğimi düşünüyorum yazmışım. Yöneticiler doğrulayabilirler. O Dönem Ninjaware kullanıcısıydım ve valo hile piyasasında yeni olduğum için ilk kullandığım hile de ninjaware olduğu için Çok beğenmiştim. Ve altına up uzun bir güzel yorum bırakmıştım. Ninjaware forumda sevilmiyormuş,Diğer arduino hile satıcıları özel mesajdan anama bacıma yedi ceddime küfür etmişlerdi. Nickim isim soyisim olduğu için instagramdan babama keşke beni s... bu cocuk olmasaydı yazanlar falan olmuş. o nedenle nick değiştirildi. ve nick değiştirme talebim onaylanmış JamesHarden nicki verildi bana. 3 Ay kadar da onunla takıldım. Sonrasında youtubede ismi Uniks olan bir cocugun videolarını izledim. Kendisiyle konuşup kanalı satın almak istediğimi belirttim. ve anlaşmıştık. O Sırada uniks nickini kullanmayı uygun gördüm. Uniks diye tekrar nick değiştirme talebinde bulundum. Yöneticiler doğruılayabilir. Forum sağolsun tekrar onayladı. Vsync de adminken bu sitenin varlığından haberdar oldum. Ve insanlar haliyle benimle bağdaştırmaya başladı. Bazıları ben olmadığımı adı gibi bildiği halde siteyi benimmiş gibi yayma peşinde.

Sitenin benimle en ufak bir alakası bağlantısı yoktur. Site sahiplerini yolda görsem tanımam. Nickleri nedir bilmem.
Ortada bir aptal topluluk var ama ben miyim yoksa bu siteyle beni ısrarla ben olmadığımı dile getirdiğim halde bağdaştıran topluluk mu bilmiyorum.

Ne çeşit bir aptalım ki Unix Cheats isimli bi site kuruyorum insanları 2 yıl dolandırıyorum sonra buraya gelip adım soyadımla kayıt oluyorum yetmiyor sonra ismimi uniks yapıyorum ki ifşa olayım diye. Ne tür bir salağım ki yeni bir hile firması kuruyorum Ve adını tutku yapıp orada uniks diye boy boy fotolar atıyorum. ne tür bir gerizekalıyım ki yeni kurduğum hile firmasının ismini Unix Gaming olarak değiştiriyorum. Asıl soru şu, Ben olmadığımı söylediğim halde ısrarla siteyi beni bağdaştıranlar mı ahmak yoksa ben mi?

Araştırıp ben olduğumdan emin olmadan, şu açıklamamı ve 2 3 gün önceki açıklamamı okuduktan sonra bile ben olduğumu düşünmeye devam edenler, safi salaktır. ya da bana bi garezi vardır.

Keşke site benim olsa dolandırmaya devam ederdim dünya da bu kadar okumadna körü körüne inanan insan varken site sahipleri dolandırarak sanırım en doğrusunu yapıyor diyerek cümlelerimi noktalayayım.
Keyifli forumlar.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt