UnixCheats Rezilliği

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
önce cinsiyetine sahip çık. :) erkek fatma seni. anca çocukları kandırırsın.
ciddiye alıncak bir insan degilsin sorunların var fakat ben kurum degilim sana yardımcı olamam çöplük sitende çöplük pasted source hilelerini sellemeye devam et aa unutmadan soyleyim dm yazıp ceylin bi sese gelsene bunu nasıl yapıyorduk deme ama bebegim olurmu

ciddiye alıncak bir insan degilsin sorunların var fakat ben kurum degilim sana yardımcı olamam çöplük sitende çöplük pasted source hilelerini sellemeye devam et aa unutmadan soyleyim dm yazıp ceylin bi sese gelsene bunu nasıl yapıyorduk deme ama bebegim olurmu
hı tamam :D

arkadaşlar erkek olup kadın gibi takılan bu karışık cinsiyetliye inanmayın. bahsedilen web sitesi bana ait değil. bir çok kişi de doğrulayabilir :)
zamanında bu ceylin geldi bizim sunucuda kadın gibi takıldı :D ben inanmadım hiç bi zaman milleti kekliyordu ben de ses etmiyordum. sonra ben bunu atınca demek ki baya bi koymuş :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hı tamam :D

arkadaşlar erkek olup kadın gibi takılan bu karışık cinsiyetliye inanmayın. bahsedilen web sitesi bana ait değil. bir çok kişi de doğrulayabilir :)
zamanında bu ceylin geldi bizim sunucuda kadın gibi takıldı :D ben inanmadım hiç bi zaman milleti kekliyordu ben de ses etmiyordum. sonra ben bunu atınca demek ki baya bi koymuş :D
uniks tekrardan soyluyorum gercekten ciddiye alınabilcek bi insan degilsin aklında kurdugun şeyi her dakika savunuyorum gibi düsünüp yazıyorsun fakat bu ne kadar düsük birisi oldugunu gosteriyo bu foruma tekrardan geldim forum üyeleri icin icerik paylasmaya senin gibilere prim vermeye gelmedim lütfen işine bak.

uniks tekrardan soyluyorum gercekten ciddiye alınabilcek bi insan degilsin aklında kurdugun şeyi her dakika savunuyorum gibi düsünüp yazıyorsun fakat bu ne kadar düsük birisi oldugunu gosteriyo bu foruma tekrardan geldim forum üyeleri icin icerik paylasmaya senin gibilere prim vermeye gelmedim lütfen işine bak.
hı tamam hadi. bu kız (ya pardon kendini kız tanıtan zavallı erkek) zamanında milleti ratladığı için forumdan banlanmıştı bunun paylaştığı şeyleri indirmeyin haberiniz olsun

forumdan neden banlandın diye sorduğumda bana verdiği cevap.

"ben kız olduğum için her paylaştığıma insanlar geliyordu ve erkekler bana yazıyordu L3g bu durumdan rahatsız oldu beni gönderdi"

zahajskhdjaksdjasdjkslşdksşlad o gün aralıksız 3 saat gülmüştüm. zavallı şey seni

hı tamam hadi. bu kız (ya pardon kendini kız tanıtan zavallı erkek) zamanında milleti ratladığı için forumdan banlanmıştı bunun paylaştığı şeyleri indirmeyin haberiniz olsun

forumdan neden banlandın diye sorduğumda bana verdiği cevap.

"ben kız olduğum için her paylaştığıma insanlar geliyordu ve erkekler bana yazıyordu L3g bu durumdan rahatsız oldu beni gönderdi"

zahajskhdjaksdjasdjkslşdksşlad o gün aralıksız 3 saat gülmüştüm. zavallı şey seni
"bunun paylaştığı şeyleri indirmeyin haberiniz olsun" adıosadı kendi konularıma laf atıyorsun calısıyor permi verildiginde sence o ratmı oluyor zavallı herif seni neden ban yedigimi dikkatli bak bakalım yaslı baslı adamsın ya bide bu sektorde benden fazla yerin vardıya oyle demistinya hani IJADSIKJADS nasıl ban yedigimi bulamıcak kadar zavallımısın?

Şan şöhret için olmadığınız kişiler gibi davranmayın kendiniz olun daha iyi

Oluşan polemiğin sonunu hiç iyi görmüyor yol yakınken sonlandırmanızı rica ediyorum

Sen her ak sakalliyi deden mi zannediyorsun

Şan şöhret için olmadığınız kişiler gibi davranmayın kendiniz olun daha iyi

Oluşan polemiğin sonunu hiç iyi görmüyor yol yakınken sonlandırmanızı rica ediyorum
ama sen her güzel olayı sonlandırmaya çalışıyon zevk alarak okuyoruz işte hocam, küfür yok bişey yok insan gibi tartışma

tamamen scamdir baştan aşağı scamdir Almadan Önce de sordum Asus ta Çoğu Spoofer Çalışmıyor Sizin Spooferınız Çalışacakmı Diye Aynen Bana Dediler ki; Spoofer Tüm Anakartlarda Çalışmaktadır Efendim. Tamam Dedim Herneyse, 200TL'cik zaten Dedim Birşey Kaybetmeyiz Bakalım Çalışacak Mı ? B450M Dragon Asus Kullanmaktayım bu arada . açtım çalıştırdım baktım 2 3 serial değişiyor kalanlar aynı
Spoof Öncesi
Spoof Sonrası
Serialler değişmedi dediğim gibi desteğe yazdım güncelleme talep edeceğiz dediler ettiler güncellemedeki spoofu da yaptım değişmeyen seriallerin birisi daha değişti herneyse 3 gün geçti ben dedim zaten bunlar sc4m diye zaten o sıra herneyse bugün bir arkadaş denk geldi afuwin ile 10 dakikada banımı kaldırmama yardımcı oldu banımı kaldırdı kendisine buradan çok teşekkür etmekteyim. Hile konusuna gelecek olursak unixcheatsden onu bilemiyorum fakat spoofer bence kesinlikle sc4m aşağıya bana atılan tüm dosyaları bırakıyorum sizde deneyip çalışıp çalışmadığına bakabilirsiniz

Kurulması gereken dosyalar:
Klasöre çıkartıp instal_all'ı çalıştırın.

Defender Control:
Klasöre çıkartıp exeyi açın defenderi devre dışı bırakın.

Bios uptade yapın.
Bios'da TPM ve Secure boot kapatın.

Program kullanış:

Oyunu revo uninstaller ile silin tekrar kurun.
1- Permantent kutucuğunu işaretleyebilirsiniz. (isteğe bağlı bir daha spoof yapmanıza gerek kalmaz kalıcıdır valo için önerilir)
2- Spoof butonuna tıklayın.
3- Modem aç kapa yapın.
4- İyi eğlenceler!(Çalışırsa XD)

Spoofer Linki;

Serial Checker;

arkadaş bu siteyle bir alakası olmadığını discordda duyru geçti forumdada söylemişti btw hocam gecmiş olsun

"bunun paylaştığı şeyleri indirmeyin haberiniz olsun" adıosadı kendi konularıma laf atıyorsun calısıyor permi verildiginde sence o ratmı oluyor zavallı herif seni neden ban yedigimi dikkatli bak bakalım yaslı baslı adamsın ya bide bu sektorde benden fazla yerin vardıya oyle demistinya hani IJADSIKJADS nasıl ban yedigimi bulamıcak kadar zavallımısın?
dövüşmen guzum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt