Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
tamamen scamdir baştan aşağı scamdir Almadan Önce de sordum Asus ta Çoğu Spoofer Çalışmıyor Sizin Spooferınız Çalışacakmı Diye Aynen Bana Dediler ki; Spoofer Tüm Anakartlarda Çalışmaktadır Efendim. Tamam Dedim Herneyse, 200TL'cik zaten Dedim Birşey Kaybetmeyiz Bakalım Çalışacak Mı ? B450M Dragon Asus Kullanmaktayım bu arada . açtım çalıştırdım baktım 2 3 serial değişiyor kalanlar aynı
Spoof Öncesi
Spoof Sonrası
Serialler değişmedi dediğim gibi desteğe yazdım güncelleme talep edeceğiz dediler ettiler güncellemedeki spoofu da yaptım değişmeyen seriallerin birisi daha değişti herneyse 3 gün geçti ben dedim zaten bunlar sc4m diye zaten o sıra herneyse bugün bir arkadaş denk geldi afuwin ile 10 dakikada banımı kaldırmama yardımcı oldu banımı kaldırdı kendisine buradan çok teşekkür etmekteyim. Hile konusuna gelecek olursak unixcheatsden onu bilemiyorum fakat spoofer bence kesinlikle sc4m aşağıya bana atılan tüm dosyaları bırakıyorum sizde deneyip çalışıp çalışmadığına bakabilirsiniz
Kurulması gereken dosyalar:
Klasöre çıkartıp instal_all'ı çalıştırın.
Defender Control:
Klasöre çıkartıp exeyi açın defenderi devre dışı bırakın.
Bios uptade yapın.
Bios'da TPM ve Secure boot kapatın.
Program kullanış:
Oyunu revo uninstaller ile silin tekrar kurun.
1- Permantent kutucuğunu işaretleyebilirsiniz. (isteğe bağlı bir daha spoof yapmanıza gerek kalmaz kalıcıdır valo için önerilir)
2- Spoof butonuna tıklayın.
3- Modem aç kapa yapın.
4- İyi eğlenceler!(Çalışırsa XD)
Spoofer Linki;
Serial Checker;