UnixCheats Rezilliği

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
unix ahaha kendisi yaşıyla hava atmayı seven bi arkadasımız
tpm method istemişliği çoktur :winkwink:

tamamen scamdir baştan aşağı scamdir Almadan Önce de sordum Asus ta Çoğu Spoofer Çalışmıyor Sizin Spooferınız Çalışacakmı Diye Aynen Bana Dediler ki; Spoofer Tüm Anakartlarda Çalışmaktadır Efendim. Tamam Dedim Herneyse, 200TL'cik zaten Dedim Birşey Kaybetmeyiz Bakalım Çalışacak Mı ? B450M Dragon Asus Kullanmaktayım bu arada . açtım çalıştırdım baktım 2 3 serial değişiyor kalanlar aynı
Spoof Öncesi
Spoof Sonrası
Serialler değişmedi dediğim gibi desteğe yazdım güncelleme talep edeceğiz dediler ettiler güncellemedeki spoofu da yaptım değişmeyen seriallerin birisi daha değişti herneyse 3 gün geçti ben dedim zaten bunlar sc4m diye zaten o sıra herneyse bugün bir arkadaş denk geldi afuwin ile 10 dakikada banımı kaldırmama yardımcı oldu banımı kaldırdı kendisine buradan çok teşekkür etmekteyim. Hile konusuna gelecek olursak unixcheatsden onu bilemiyorum fakat spoofer bence kesinlikle sc4m aşağıya bana atılan tüm dosyaları bırakıyorum sizde deneyip çalışıp çalışmadığına bakabilirsiniz

Kurulması gereken dosyalar:
Klasöre çıkartıp instal_all'ı çalıştırın.

Defender Control:
Klasöre çıkartıp exeyi açın defenderi devre dışı bırakın.

Bios uptade yapın.
Bios'da TPM ve Secure boot kapatın.

Program kullanış:

Oyunu revo uninstaller ile silin tekrar kurun.
1- Permantent kutucuğunu işaretleyebilirsiniz. (isteğe bağlı bir daha spoof yapmanıza gerek kalmaz kalıcıdır valo için önerilir)
2- Spoof butonuna tıklayın.
3- Modem aç kapa yapın.
4- İyi eğlenceler!(Çalışırsa XD)

Spoofer Linki;

Serial Checker;

Dostum çok sağol bende alcaktim bugün bu formu gördüm farklı Spoofer Alicam

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bahsi Geçen unixcheats araştırdığımızda uzun süredir hizmet veren ya da milleti dolandıran bir web sitesiymiş. Bu web sitesi vsync firmasındayken Ceo iken de karşımıza çıkmıştı. @HAEUN ile araştırıp uzun süredir aktif bir web sitesi olduğunu görmüştük.

Yine bu web sitesinden alışveriş yapıp, web sitesinin hiç bir kenarında köşesinde tutku oyun hizmetleri discord adresi olmamasına rağmen gelip sunucumuzda bizi dolandırdınız diyenler var. :) Öyle ki bu web sitesi ile beni bağdaştırmaya çalışan bir takım zavallılar var.

Bahsi geçen web sitesine whois atarsanız uzun zamandır var olduğunu ve araştırırsanız Benim uniks ismini yaklaşık 3 aydır kullandığımı, Önceki nickimin ise JamesHarden olduğunu, Ben Unix kullanmadan önce de bu web sitesinin faliyette olduğunu görebilirsiniz. İnsanoğlu gördüğü bir şeye körü körüne inanmayıp, araştırıp doğrusunu bulursa daha iyi olur. Ancak bu ne yazık ki bizim türklerde yok :)

O Halde şunu söyleyelim.

Bahsi Geçen kuruluş ile herhangi bir bağım bağlantım tanımışlığım yakınlığım yoktur. O zaman ben de leftcapscheats.com diye bir tane web sitesi açayım oradan milleti dolandırayım, gidip leftcaps ı şikayet edin :) ne güzel dünyaymış.

Saygılar.

Bahsi Geçen Firma ile uzaktan yakından bir alakamız olmadığını bildiririz.
Herkes her ismi kullanabilir. Her unix ismini taşıyan biz olsaydık keşke. Şu anda unixgaming adında bir web sitesi daha var. Sanırım bizim coinimiz var ve zenginiz. Ancak bundan haberimiz yok :)

@fantasy böyle bir web sitesi buldum sanırım sen buranın sahibisin. baksana fantasy yazıyor. başka bir imkan yok bu kesinlikle senin siten. :)

unix ahaha kendisi yaşıyla hava atmayı seven bi arkadasımız
tpm method istemişliği çoktur :winkwink:
Discord sunucusunda sesli sohbetini dolu tutmak için insanlara kızım diyerek yalan söyleyen, ancak belli saatler dışında ses hiç bir şekilde açamayan, sesini duyanın cennetlik, yüzünü görenin doğrudan allah mertebesine ulaştığı ceylin hanım da aramızdaymış. Ceylin erkektir. Kızım dediğine bakmayın kocaman bir yalan :)

Bahsi geçen web sitesinin bana ait olduğunu kanıtlarsan sana hazır kurulu hile firmamızı, discord adresimi, panellerimi devrediyorum. 5 Kuruş para almadan an itibariyle sahibi ceylindir diyorum. sunucu kasasındaki tüm parayı da tarafına aktarıyorum. var mısın?

Discord sunucusunda sesli sohbetini dolu tutmak için insanlara kızım diyerek yalan söyleyen, ancak belli saatler dışında ses hiç bir şekilde açamayan, sesini duyanın cennetlik, yüzünü görenin doğrudan allah mertebesine ulaştığı ceylin hanım da aramızdaymış. Ceylin erkektir. Kızım dediğine bakmayın kocaman bir yalan :)

Bahsi geçen web sitesinin bana ait olduğunu kanıtlarsan sana hazır kurulu hile firmamızı, discord adresimi, panellerimi devrediyorum. 5 Kuruş para almadan an itibariyle sahibi ceylindir diyorum. sunucu kasasındaki tüm parayı da tarafına aktarıyorum. var mısın?
başlı başına israfsın. eğer yaşımın adamıyım diye bir soylemin varsa yasının adamı olmayı ogren.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt