(Ucuz) 2 Adet Ghosty Li̇feti̇me Spoofer Ve 2 Adet 1 Aylik Ghosty Full Hi̇le (Ucuz)

hayır yani adminler onaylamış demekki forumda yasak değil

:mum:
Satıcı izni? Yazılmış ve satan arkadaş bir şey yazamamış. Normalde satıcı izni olmadan bu keyleri satmak yasak dost. Görseydim buraya yazdıklarımı oraya da yazardım.

Satıcı izni? Yazılmış ve satan arkadaş bir şey yazamamış. Normalde satıcı izni olmadan bu keyleri satmak yasak dost. Görseydim buraya yazdıklarımı oraya da yazardım.
çünkü satıcı izni sadece forumda satış konusu olanlar için geçerli sitede konusu olmayan biryerden aldılarsa kanıt eklemeleri yetiyor :200iq:

Son kararı @Genisys müsait olunca verir diye düşünüyorum.
Daha fazla yormak mesaj biriktirmek istemiyorum. Herkese iyi forumlar.

Keylerin sahibi olan "GHOSTY" adlı arkadaşın forumumuzdan moderatör ekibine hakaret ve usülsüzlükten ötürü kalıcı olarak yasaklı olduğunu unutmayalım. Bu sebepten ötürü ya başka bir üyeden ya da doğrudan kendisinden dahi alsanız keyleri her türlü sorun yaşayacaksınız zaten. Satıcı arkadaşın satışına engel herhangi bir durum yok. Ama ben olsaydım almazdım.

Hi,all your keys has been deleted. Be carful anyone buying this will get scammed. Every key shown in photo is deleted.

Dostum arkadaşla discorddan konuşuyoruz ve dalga geçiyor. Bir kanıtı zaten yok ve iletemiyor. Tek dediği şey iznim var benim, izni var mı diye teyit ediyoruz. Ürünün sahibi keylerin eski olduğunu sc4mmer olduğunu ve herhangi bir izni olmadığını söylüyor? Sence bir kanıtı olsa şu ana kadar iletmez miydi? :D
klasik ghosty :D bu arada panel 150$ 3-5 kuruş için 40 takla atmanıza gerek yok zaten şurda 2 adet key kaldı

Hi,all your keys has been deleted. Be carful anyone buying this will get scammed. Every key shown in photo is deleted.
keyler hala bende duruyor ve kullanılmadı bu keyleri izinin olmadan silemezsin boş konuşma ve okuluna git.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt