(Ucuz) 2 Adet Ghosty Li̇feti̇me Spoofer Ve 2 Adet 1 Aylik Ghosty Full Hi̇le (Ucuz)

İnsanlar bu keyleri satmak için panel almak zorundayken bu tür konularda gelip, 600 liradan veriyorum yazmak hiç hoş değil.
Ghosty reselleri olarak da böyle bir şeyi onaylamadığını biliyorum ki panel hwid reset olayını aldığın yer sadece senin adına yapar. Satın alan adam adına yapmazlar çünkü rolü yok kural budur.
Yinede alacak insanların tercihi.

• Beğen
Tepkiler: qcd
İnsanlar bu keyleri satmak için panel almak zorundayken bu tür konularda gelip, 600 liradan veriyorum yazmak hiç hoş değil.
Ghosty reselleri olarak da böyle bir şeyi onaylamadığını biliyorum ki panel hwid reset olayını aldığın yer sadece senin adına yapar. Satın alan adam adına yapmazlar çünkü rolü yok kural budur.
Yinede alacak insanların tercihi.
izin alındı gidip sorabilirsin.

soruma cevap versene
4 tane key satın alındı ve hiç kullanılmadı işime yaramıyor ondan satıyorum

izin alındı gidip sorabilirsin.

4 tane key satın alındı ve hiç kullanılmadı işime yaramıyor ondan satıyorum
İzin kimden alındı Ghosty den mi?
Keyler silinecek dostum sattığın adam arkandan d0landırıcı der. Gel satma sen bu keyleri vazgeç..

96Bd5.png

Sana satmaman gerektiğini söyledik dost. Ghosty Keylerin eski olduğunu ve hepsinin silindiğini söylüyor.
İnsanları lütfen bu şekilde dolandırmayın hoş değil.
Herhangi bir izin de yok bu arada.
@Genisys @Lightning bakabilir misiniz rica etsem.

96Bd5.png

Sana satmaman gerektiğini söyledik dost. Ghosty Keylerin eski olduğunu ve hepsinin silindiğini söylüyor.
İnsanları lütfen bu şekilde dolandırmayın hoş değil.
Herhangi bir izin de yok bu arada.
@Genisys @Lightning bakabilir misiniz rica etsem.
ghosty kim olduğumu bilmiyor ve keyler hala bende keylerin silindiği felan yok boş polimiğe girme.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt