(Ucuz) 2 Adet Ghosty Li̇feti̇me Spoofer Ve 2 Adet 1 Aylik Ghosty Full Hi̇le (Ucuz)

Ayrıca siz de çok fazla polemik yaratmaya çalışıyorsunuz fakat arkadaş isterse keylerini yenileriyle değiştirebilir bunu biliyorsunuz sc4mmer vs demek yerine bence önce konuyu arkadaşa doğru bir şekilde aktarın ve yeni kanıtlarını bekleyin.
Dostum polemik falan yaratmıyoruz. Biz bu panele ayda 300-400 dolara yakın para verip 1000 liradan satmak zorundaysak, bu insanlar da bu keyleri bu fiyatlara satamazlar.
Arkadaş kendisi de keylerin çalışmadığının farkında olduğu halde satmaya çalışması da cabası. Bu kadar açıklama yapmam bile şu an yanlış. Senin de bizi anlamanı beklerdim, evet sc4mmer çünkü keylerin çalışmadığını bildiği halde çalışıyor diye satıyor. Evet d0landırıcı çünkü keyleri sattığımdan Ghostynin haberi var diyor ve adamın haberi yok. Açık ve net.
İyi forumlar, yetkililer aktif olunca ilgileneceklerinden şüphem yok.

çok boş uzatmışsınız konuyu ne kadar keyler eskide olsa kişi kolaylıkla keylerini yeniletebilir.
MÜŞTERİNİN KEY SATMASI YASAK DOSTUM YASAK.
BİZ ANLATAMIYOR MUYUZ? PANELİ OLMAYANIN BU FORUMDA BU ÜRÜNLERİ SATMASI BİLE YASAK.

Dostum polemik falan yaratmıyoruz. Biz bu panele ayda 300-400 dolara yakın para verip 1000 liradan satmak zorundaysak, bu insanlar da bu keyleri bu fiyatlara satamazlar.
Arkadaş kendisi de keylerin çalışmadığının farkında olduğu halde satmaya çalışması da cabası. Bu kadar açıklama yapmam bile şu an yanlış. Senin de bizi anlamanı beklerdim, evet sc4mmer çünkü keylerin çalışmadığını bildiği halde çalışıyor diye satıyor. Evet d0landırıcı çünkü keyleri sattığımdan Ghostynin haberi var diyor ve adamın haberi yok. Açık ve net.
İyi forumlar, yetkililer aktif olunca ilgileneceklerinden şüphem yok.
Yanlış üslup içerisindesin hala eğer bir sorun varsa dersin ki ghosty'den satmak için izin aldığına dair kanıt ekler misin diye ve arkadaş eklemezse zaten konu kapanır ama siz direkt gidip ghosty'e ağlamışsınız orası ayrı komik mesela :D
Ayrıca senin verdiğin para gibi bu arkadaşta bir para vermiş ve artık ihtiyacı yok ve senin gibi bu işten para kazanma amacıyla yapmıyor sadece verdiği paranın bir kısmını geri almaya çalışıyor bunun farkında olalım.

Yanlış üslup içerisindesin hala eğer bir sorun varsa dersin ki ghosty'den satmak için izin aldığına dair kanıt ekler misin diye ve arkadaş eklemezse zaten konu kapanır ama siz direkt gidip ghosty'e ağlamışsınız orası ayrı komik mesela :D
Ayrıca senin verdiğin para gibi bu arkadaşta bir para vermiş ve artık ihtiyacı yok ve senin gibi bu işten para kazanma amacıyla yapmıyor sadece verdiği paranın bir kısmını geri almaya çalışıyor bunun farkında olalım.
Dostum arkadaşla discorddan konuşuyoruz ve dalga geçiyor. Bir kanıtı zaten yok ve iletemiyor. Tek dediği şey iznim var benim, izni var mı diye teyit ediyoruz. Ürünün sahibi keylerin eski olduğunu sc4mmer olduğunu ve herhangi bir izni olmadığını söylüyor? Sence bir kanıtı olsa şu ana kadar iletmez miydi? :D

Dostum arkadaşla discorddan konuşuyoruz ve dalga geçiyor. Bir kanıtı zaten yok ve iletemiyor. Tek dediği şey iznim var benim, izni var mı diye teyit ediyoruz. Ürünün sahibi keylerin eski olduğunu sc4mmer olduğunu ve herhangi bir izni olmadığını söylüyor?
Bak işte hala discord diyorsun bu forumda olan üyeler sizin discord üzerindeki konuşmalarınızı göremez bunun için sana başta da dediğim gibi herhangi bir kanıtı varsa foruma eklemesini isteyeceksin bu kadar.

Panellimiz var yine satamıyoruz ghosty ürünleri icin trusted almamız gerekli, bide adam yarı fiyatına satıyor :D
Anlatıyorum da arkadaşlar ısrarla anlamak istemiyorlar. 1 key satmış bu arada arkadaş, alan arkadaşa geçmiş olsun.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt