Triggerbot önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AECHIS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AECHIS

Master Üye
Triggerbot aldığım yer aldığım hafta exitscam attı, o yüzden başka bir triggerbot arıyorum. Öneriniz var mı? Fiyatlar makul olursa sevinirim.​

Hangi oyun? valorant ise triggerbot kullanma bence colorbot kullan daha iyi en azından zevki çıkar oyunun genellikle colorbotların içinde triggerbot'da ekliyorlar.

Hangi oyun? valorant ise triggerbot kullanma bence colorbot kullan daha iyi en azından zevki çıkar oyunun genellikle colorbotların içinde triggerbot'da ekliyorlar.
Kanka colorbotlar bütçemi biraz aşıyor 3 ay için triggerbotlar genelde daha ucuz oluyor o yüzden

reis colorbot almak istese colorbot yazardı demekki triggerbot ile oynamak istiyo ayrıca triggerin çalışma yöntemi daha basit comporta veya drivere bile gerej kalmıyor

reis colorbot almak istese colorbot yazardı demekki triggerbot ile oynamak istiyo ayrıca triggerin çalışma yöntemi daha basit comporta veya drivere bile gerej kalmıyor
Hocam sizin colorbot'u hiç kullanmadım dürüst olayım bu yüzden triggerbot var mı bilmiyorum ama bazıları içine triggerbot'da katıyor demek istediğim daha iyi bir oynayış ve deneyim olur bu sayede demek istemiştim ama kafanız almamış.
Kanka colorbotlar bütçemi biraz aşıyor 3 ay için triggerbotlar genelde daha ucuz oluyor o yüzden
evet o konuda haklısın ona bir şey diyemem malum ekonomi dolar kurumu falan etkiliyor baya hocam haklısınız.

Crackme de konum var free trigger :D lordhassan hocam cracklemişti hala ud şekilde kullanıyorum deneyebilirsin

knk tek bildiğin şey colorbot galiba

Gold hile kullanıyorum ben 1 senedir. Tavsiye ederim bir çok trigger kullandım bu hepsinden bariz üstün.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt