Themida Private VM

Teşekkür ederim önerileriniz için. .net için Themida kullanılmaz diye duymuştum bende, ancak bendeki uygulama .net değil.

Peki gönderebilme ihtimaliniz var mı? LION VM'yi bende beğendim daha az karışık diye yorumlamışlar ama bence gayet iyi.
Ayrıca VM'nin içindei kodları nasıl düzenleyebileceğimizi biliyor musun?

public vm ler herkeste yokki zor bulunuyo bende arıyorum
Publicler zaten bize ürünle birlikte geliyor. Private VM'leri almak için email atmanız lazım ancak gerçek bir hesabınızında olması gerek. Çoğu kişide Crâck kullanıyor sanırsam.

beni tanıyan bilir ne yapıp yapamadığımı. üstüne alınan sensin hayırdır içerlemiş gibisin.
Beni tanıyan bilir ne kardeşim, varsa koiVM modu dışında yaptığın bir şey at dosyanı kanıtla, elbette kanıtlamak zorunda da değilsin fakat benim yaptığım işleri küçümsüyorsan kendi yaptığın "büyük" işleri bizlere sunman gerekir bilmem anlatabildim mi? boş boş tavırlar sergileme.
Ha, yoksa başka bir şeyin burada hakkımda Bir şeyler gevelemeyi bırak. Ayrıca emin ol içerlenmedim :D
KoiVM'yi bilmemnesi gibi savunan sensin, ben değilim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
z

Son düzenleme:
Ayrıca VM'nin içindei kodları nasıl düzenleyebileceğimizi biliyor musun?
VM'nin içindekileri değiştirebiliyorsak ki sitesine baktığımda değiştirilebildiğini gördüm ancak yine mail yoluyla. Lion+Kendi ayarımı (çok bilmesemde) deneyebilirim o zaman Priv VM'e gerek kalmaz diye düşünüyorum.
Tabii bunu da yapan yoktur ancak bilgisi olan yine söylerse mutlu olurum.
Beni tanıyan bilir ne kardeşim, varsa koiVM modu dışında yaptığın bir şey at dosyanı kanıtla, elbette kanıtlamak zorunda da değilsin fakat benim yaptığım işleri küçümsüyorsan kendi yaptığın "büyük" işleri bizlere sunman gerekir bilmem anlatabildim mi? boş boş tavırlar sergileme.
Ha, yoksa başka bir şeyin burada hakkımda Bir şeyler gevelemeyi bırak. Ayrıca emin ol içerlenmedim :D
Ow...

Nerde satılıyor
Private VM'ler satılmıyor.
Email adreslerine yazıyorsunuz ve Themida isminizi bırakıyorsunuz ve ne istediğinizi yazıyorsunuz onlar size iletiyor.
Eğer Themida'yı almak istiyorsanız Oreans üzerinden almanız gerek ve 200 euro :D.
Yani 4000 lira.

ne düşündüğünü değiştirmek istesem yapardım paylaşırdım ve ben kimsenin işini küçümsemiyorum ve yaptığım hiçbirşeyi büyük olarakda görmüyorum küçük şeyler yapıp büyük gören sensin. koivmi de savunduğum yok değiştir kullan diyorum. sen millete en iyisi benim mantığıyla saldırıyorsun. cevabını alınca büyük işler başarmış tavırları sergiliyorsun boşu kes konuyu kapat.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt