Themida Private VM

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
OneVM hakkında ne düşündüğünü bilmiyorum fakat OneVM uygulamalar için mantıklı bir seçim değil, hiç de olmadı.
KoiVM'in Runtime'ını VMP ile korumasını geçtim yani hızdan umudu kestik zaten :D, mamo - user76 artık nasıl hitap ediyorsan her yerde sc4mmer olarak bilinen birisi.
kaldı ki mamo'nun geri döndüğünü ve bir şeyler yaptığını biliyorum, çeşitli discord/telegram hesaplarından ve youtube kanallarından para kazanmak için her türlü yola başvurup 40 takla atmaz ise çok memnun olurum. Zaten birkaç aya kalmaz hiç ismi duyulmamış biri aniden KoiVM modu satmaya başlar, ancak merak etmeyin sadece bir tesadüf ;)
vmp olması performansın öldüğünü göstermiyor. hiç kullandın mı? evet sc4mmer biliyorum. source sızdırıldı ama ne devirt var nede unpack...

vmp olması performansın öldüğünü göstermiyor. hiç kullandın mı? evet sc4mmer biliyorum. source sızdırıldı ama ne devirt var nede unpack...
nasıl VMP olması performans'ın öldüğünü göstermiyor, orjinal koiVM ile OneVM arasındaki farkı kontrol etmeni öneririm, hatta kontrol etmene gerek yok.
Mantıklı düşününce bir VM'in Runtime'ına farklı bir VM basılması gayet de yavaşlatır, su götürmez bir gerçektir.
devirt meselesine gelecek olursak oldrod tekrar çalıştırılabilir, her koiVM modunda olduğu gibi. Fakat kimse ciddiye alıp bunun için bir eylem gerçekleştirmiyor.
yabancılar artık mamo ve ürünlerini ciddiye almıyorlar gülüp geçiyorlar, haklı olarak.
A0 İngilizceyle insanlarla konuşmaya çalışan, para dışında bir şey düşünmeyen ve dolandırıcılıkta çığır açmış olan ayrıca koiVM modundan başka bir şey bilmeyen bir adam hayal edin :D
Hayır, etmenize gerek yok. mamo bu günler için var elbette.
söylemek istediğim şey halka açık bir projeyi geliştirirsen mod olur, fakat geliştireceğim ayağına oraya buraya VMP basıp hızını berbat ettikten sonra mod diye insanlara sunmaya çalışırsan burada bir sıkıntı vardır zaten. zamanında her yerde uncrackable bilmemne diye gezinmesi de cabası.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
nasıl VMP olması performans'ın öldüğünü göstermiyor, orjinal koiVM ile OneVM arasındaki farkı kontrol etmeni öneririm, hatta kontrol etmene gerek yok.
Mantıklı düşününce bir VM'in Runtime'ına farklı bir VM basılması gayet de yavaşlatır, su götürmez bir gerçektir.
devirt meselesine gelecek olursak oldrod tekrar çalıştırılabilir, her koiVM modunda olduğu gibi. Fakat kimse ciddiye alıp bunun için bir eylem gerçekleştirmiyor.
yabancılar artık mamo ve ürünlerini ciddiye almıyorlar gülüp geçiyorlar, haklı olarak.
A0 İngilizceyle insanlarla konuşmaya çalışan, para dışında bir şey düşünmeyen ve dolandırıcılıkta çığır açmış olan ayrıca koiVM modundan başka bir şey bilmeyen bir adam hayal edin :D
Hayır, etmenize gerek yok. mamo bu günler için var elbette.
Aslına bakarsan ilk methoddan sonra yavaşlığını göstermiyor. Evet bir runtime'a başka bir VM koymak performansı bitirir. OldRod'u washi bile çalıştıramadı. son kısımda gülmekten klavyedeki çıkmış olan * tuşunu yedim (mecaz olarak söyledim ama anladın sen jabğfdjnsüaoksdnf).

Sadece 1 değeri ile oynadım ve VM Corrupted hatası alıyorum :D.

rirevil.jpg

sanırım bunları arıyorsun ama bunlarda bi kaç op code haricinde bir değişiklik yok, yani sözde private normal vmyi kırabilen bunlarıda kırar tavsiyem son çıkan leon vmsini kullan o baya iyi hem hızlı hem farklı bir opcode kullanmışlar

Public VM'ler artık kırılıyor diye biliyorum. Malum ekonomi çok da iyi değil elinde Themida'nın Private VM'leri olan var mı?
.net için kulanıcaksan Themida işini görmez. koivm modla kendi koruma özelliklerinle kullan vede bu forumda takılan cawk modlayan en iyi modu yapıyormuş gibi diğer insanlara bok atmaya çalışan sanki piyasada gb lar büyüklüğünde .net projeler varmış gibi sanallaştırmalar için performanstan bahseden elemanı dinleme. önemli olan güvenliği arttırmaksa bırak kullanıcıda 3 saniye geç açılsın program. çokda performans istiyorsan hiç koruma koyma bak ozaman performansdan bişey kaybetmezsin saliselerde açılır saniyelerde kırılır. korumadan bahsediyorsak önemli olan kırılma süresini uzatmaktır kırılamıyacak koruma yoktur.

.net için kulanıcaksan Themida işini görmez. koivm modla kendi koruma özelliklerinle kullan vede bu forumda takılan cawk modlayan en iyi modu yapıyormuş gibi diğer insanlara bok atmaya çalışan sanki piyasada gb lar büyüklüğünde .net projeler varmış gibi sanallaştırmalar için performanstan bahseden elemanı dinleme. önemli olan güvenliği arttırmaksa bırak kullanıcıda 3 saniye geç açılsın program. çokda performans istiyorsan hiç koruma koyma bak ozaman performansdan bişey kaybetmezsin saliselerde açılır saniyelerde kırılır. korumadan bahsediyorsak önemli olan kırılma süresini uzatmaktır kırılamıyacak koruma yoktur.
KoiVM modlamaktan başka hiçbir şey yapamadığın için koiVM'yi eleştirmem seni üzmüş olmalı.

Teşekkürler

Teşekkür ederim önerileriniz için. .net için Themida kullanılmaz diye duymuştum bende, ancak bendeki uygulama .net değil.
rirevil.jpg

sanırım bunları arıyorsun ama bunlarda bi kaç op code haricinde bir değişiklik yok, yani sözde private normal vmyi kırabilen bunlarıda kırar tavsiyem son çıkan leon vmsini kullan o baya iyi hem hızlı hem farklı bir opcode kullanmışlar
Peki gönderebilme ihtimaliniz var mı? LION VM'yi bende beğendim daha az karışık diye yorumlamışlar ama bence gayet iyi.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt