Themida Private VM

Kimse de yok galiba :D.
İnternette de araştırdığımda (çoğu foruma baktım) sadece bir kaç kişiye rastlamıştım onlarda banlanmış maleseff forumlardan.
Themida'ya sahip olanlar mail atarak alabiliyor diye biliyorum bir de.
İndirme linkleri sanırım şu şekilde başlıyor ancak gerisi yok.
Oreans.com/Files/Private_vm/....

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
İnternette de araştırdığımda (çoğu foruma baktım) sadece bir kaç kişiye rastlamıştım onlarda banlanmış maleseff forumlardan.
Themida'ya sahip olanlar mail atarak alabiliyor diye biliyorum bir de.
İndirme linkleri sanırım şu şekilde başlıyor ancak gerisi yok.
Oreans.com/Files/Private_vm/....
Boşver vmp at geç

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Son sürümünü kullan hiç denemedim

Bunlar güncel sanırım.

Sanırım Private VM'leri de bulamayacağım gerçekten satın almadığım sürece.
Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

vm configlerine gir kendine göre düzenleyebiliyorsun.
Evet düzenleyebiliyoruz ancak Themida bunun için yöntem yapmış sanırım Hashlerine bakıyor (internette öyle yazıyor).
Değiştirdiğimde ve uygulamaya girdiğimde yeniden eski haline geri dönüyor maleseff. Private kısmına da sadece belirli VM'ler girebildiği için var olarak bile saymıyor yani Private kısmına eklesem bile kullanamıyorum.
Evet düzenleyebiliyoruz ancak Themida bunun için yöntem yapmış sanırım Hashlerine bakıyor (internette öyle yazıyor).
Değiştirdiğimde ve uygulamaya girdiğimde yeniden eski haline geri dönüyor maleseff. Private kısmına da sadece belirli VM'ler girebildiği için var olarak bile saymıyor yani Private kısmına eklesem bile kullanamıyorum.
Ayrıca VM düzenlemeyi bilmiyorum maleseff tam olarak ne yapmam gerektiğini vb. Sadece bir şeyle oynadığımda eski haline geri dönüyor.

Son düzenleme:
ben onevm daha çok severim
OneVM hakkında ne düşündüğünü bilmiyorum fakat OneVM uygulamalar için mantıklı bir seçim değil, hiç de olmadı.
KoiVM'in Runtime'ını VMP ile korumasını geçtim yani hızdan umudu kestik zaten :D, mamo - user76 artık nasıl hitap ediyorsan her yerde sc4mmer olarak bilinen birisi.
kaldı ki mamo'nun geri döndüğünü ve bir şeyler yaptığını biliyorum, çeşitli discord/telegram hesaplarından ve youtube kanallarından para kazanmak için her türlü yola başvurup 40 takla atmaz ise çok memnun olurum. Zaten birkaç aya kalmaz hiç ismi duyulmamış biri aniden KoiVM modu satmaya başlar, ancak merak etmeyin sadece bir tesadüf ;)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt