Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka bişey diyimmi benim ekran kartı fan bile açmıyor :'D
ZuSf09R.png
Dediğim gibi optimizasyon sorunlu oyunda benle aynı sisteme sahip birbaşkasında oyun kasıyor bende sadece ısınıyor sende hiçbirşey olmuyor yani sorun bizlik değil aptal embark studioda

• Beğen
Tepkiler: met
Dediğim gibi optimizasyon sorunlu oyunda benle aynı sisteme sahip birbaşkasında oyun kasıyor bende sadece ısınıyor sende hiçbirşey olmuyor yani sorun bizlik değil aptal embark studioda
Kanka bi şeyi dener misin oyun içerisinde bulunan rtx i kapatmayı fps düşürüyor çok çünkü

Günlük key aldım deneme amaçlı, anında teslim sağlandı. Sorunsuz giriş yapılıyor kullanımı ve arayüzü çok kolay herkesin anlayacağı şekilde tasarlanmış. Tavsiye ederim +rep

Günlük key aldım deneme amaçlı, anında teslim sağlandı. Sorunsuz giriş yapılıyor kullanımı ve arayüzü çok kolay herkesin anlayacağı şekilde tasarlanmış. Tavsiye ederim +rep
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. İyi oyunlar :)

Beyler bu oyunada hile yapmıslar bi bu kalmıstı ya dqwhhdqwhd

Bu yorumu yaptığımdan beri rage takıldım herhangi bir ban filan durumu olmadı kullanıcak olan arkadaşların bilgisine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt