Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun benim macima sadece 1 tane hile geldi onun disinda fazla toplulukdada hile konusunda konusan gormedim hwid sistemi varmi bilmiyorum ama var ise bircok kisiyi uzaklastiracagina eminim
Var kanka ne ud ne dt diye test yaparken ben hwid ban yedim :D Ai aimbotlar dt fakat şuanda mevcut dullware, badboycheats ud

Var kanka ne ud ne dt diye test yaparken ben hwid ban yedim :D Ai aimbotlar dt fakat şuanda mevcut dullware, badboycheats ud
Umarim developerlar bu isle ilgilenirler bence oyun hypeini yakalamisken boyle bir aptallik yapmamali en azindan daha yeni cikisini yapmisken biraz bunun uzerine ve kullanicilarin onerilerinin uzerine dusmeliler

Bir cok demisim kardesim eminim spoofera para vermek istemeyenlerde cikacaktir. ayrica su an oyunun oyle bir hesap sat al piyasasi olmadigi icin hile kullanip hesap kasmaninda bir mantigi yok
Yani evet görülen oki oyunu epey sevmişsin. Ben pek gelecek görmedim ow2 gibi hype yer biter diye düşünüyorum.

Yani evet görülen oki oyunu epey sevmişsin. Ben pek gelecek görmedim ow2 gibi hype yer biter diye düşünüyorum.
Ben de hype yiyip bitmesini istemiyorum bence baya bir the finals icerik ureticisi ortaya cikti bunlar devam edecektir twitchdede 60k anlik izleyicisi var boyle devam ederse oyun valorant gibi yer edinebilir bence

Ben de hype yiyip bitmesini istemiyorum bence baya bir the finals icerik ureticisi ortaya cikti bunlar devam edecektir twitchdede 60k anlik izleyicisi var boyle devam ederse oyun valorant gibi yer edinebilir bence
oyunun optimizasyonunu düzeltmeleri gerekiyor resmen alev gibi oluyor tüm parçalar

1 Günlük key aldım denemek amaçlı 24 saatin 15 16 saatinde aktif olarak oynadım. Full Rage oynadım hiçbirzaman smoothu 0dan yukarı çekmedim ve ban falan yok.
Frag olarak 30kd oynamadıgınız arada öldüğünüz sürece ban yemezseniz. Sıradaki işim haftalık key almak. Teşekkürler AlpCheats ...
Değerlendirmeniz için teşekkür ederim her zaman beklerim :)

3060 ti i5 var 32gb ram var ekran kartının fanını öyle bi çalıştırıyor ki kasanın içini temizliyor
Kanka bişey diyimmi benim ekran kartı fan bile açmıyor :'D
ZuSf09R.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt