Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hile forumunda uzman üyesin kanka :D Ayrıca oyunun hilesiz bir ortamı hakedecek yanı yok. Klasik fps oyunu hiçbir artısı yok. Fikir iyi sadece. Onun dışında tamamen karakter ve silah hataları ile dolu bir oyun. Aylarca nerf atmayacaklar ve oyun hileyle dolacak. Ha ama sana sevineceğin bir haber vereyim, son sürüm eac kullanıyor. Bu demek oluyor ki ai aimbotlar zaten direk detected. Onun dışında only esp'ler safe olabilir fakat tüm aimbotlar rage kullanımda kısa sürede banlatacak. Oyunun AC'si ilk günkü halinden çok daha fazla gelişirse gerçekten ud ürün bulmak zorlaşır.
Umarim oyle olur. Benim burada bahsettigim sey oyunun yetenek gerektirecek ve gerektirmeyecek carlari olmasi eliniz kolunuz tutmuyorsa savunma yaparak oynayabilirsiniz yuksek canli karakterler oynayabilirsiniz valorant gibi 5v5 kucuk ortamda aim gerektiren oyuncularin nerede oldugunu bilmen gereken bir oyun degil

Umarim oyle olur. Benim burada bahsettigim sey oyunun yetenek gerektirecek ve gerektirmeyecek carlari olmasi eliniz kolunuz tutmuyorsa savunma yaparak oynayabilirsiniz yuksek canli karakterler oynayabilirsiniz valorant gibi 5v5 kucuk ortamda aim gerektiren oyuncularin nerede oldugunu bilmen gereken bir oyun degil
Kanka şu dünyaya bir bak, ne oyunlar var böyle yinede hile açıyorlar :D Bu insanlar hileye bağımlı oyuna bakmıyorlar ki :D

Kanka şu dünyaya bir bak, ne oyunlar var böyle yinede hile açıyorlar :D Bu insanlar hileye bağımlı oyuna bakmıyorlar ki :D
Oyun gercekten cok zevkli bir oyun topluluguda duzgun insanlar. kendi tarzlarini bulurlarsa hile acmayacaklarina eminim. umarim eac bir ise yarar

Oyun gercekten cok zevkli bir oyun topluluguda duzgun insanlar. kendi tarzlarini bulurlarsa hile acmayacaklarina eminim. umarim eac bir ise yarar
Topluluğu pek düzgün değil klasik amerika toksikleri dolu ama evet oyun çok eğlenceli özellikle smooth 0 ken 🤣

Merak etme bu oyun hile konusunda valı tokatlıyıcak :D
Bugun benim macima sadece 1 tane hile geldi onun disinda fazla toplulukdada hile konusunda konusan gormedim hwid sistemi varmi bilmiyorum ama var ise bircok kisiyi uzaklastiracagina eminim

Bugun benim macima sadece 1 tane hile geldi onun disinda fazla toplulukdada hile konusunda konusan gormedim hwid sistemi varmi bilmiyorum ama var ise bircok kisiyi uzaklastiracagina eminim
Spoofer ne güne var

merak ettin yarin eve gectigimde bi bakim oyuna bir günluk key alimde😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt