:'( videoyu izleseydin keşke neyse target wait dmg çalışmaz veya eklenemez svside var sunucuda iyi kullanımlarben direkt aç gibi damage hilelerine daldım da
onlar hariç geri kalan her şey çalışıyor hocam eline sağlık
:'( videoyu izleseydin keşke neyse target wait dmg çalışmaz veya eklenemez svside var sunucuda iyi kullanımlarben direkt aç gibi damage hilelerine daldım da
onlar hariç geri kalan her şey çalışıyor hocam eline sağlık
hocam başını çok ağrıttım biliyorum da wallhack sürgünde işe yaramıyor onu çözmenin bir yolu var mıdır acaba:'( videoyu izleseydin keşke neyse target wait dmg çalışmaz veya eklenemez svside var sunucuda iyi kullanımlar
attan inmen işe yarayabilir başka bilmiyorumhocam başını çok ağrıttım biliyorum da wallhack sürgünde işe yaramıyor onu çözmenin bir yolu var mıdır acaba
nethan2de olan sorunu biliyorum rohanı yeni öğrendim kontrol ederim güncelleme veririmnethan2 ve rohan 2 oyunda acınca oyun kapanıyor hocam nedenı nedir
selam balık ve maden botu eklenecek aklımda ama ne zaman eklenir o konuda yorum yapamam malesef yakında action güncellemesi vereyim sonra onlara bakacağımSelamun aleyküm bir çok pvp artık 1-99 şeklinde uygulamana balık botu ekleyebilme imkanın nedir? ücretli de olur kullanım açısından daha çok çeker diye düşünüyorum
İyi forumlar.