Çalışıyor 🔥 Tenkai Metin2 PVP SERVER BOT 🔥 Farmbot & Dmg Hack & Anti-Ban & PickUp

Selamun aleyküm bir çok pvp artık 1-99 şeklinde uygulamana balık botu ekleyebilme imkanın nedir? ücretli de olur kullanım açısından daha çok çeker diye düşünüyorum

İyi forumlar.

Selamun aleyküm bir çok pvp artık 1-99 şeklinde uygulamana balık botu ekleyebilme imkanın nedir? ücretli de olur kullanım açısından daha çok çeker diye düşünüyorum

İyi forumlar.
selam balık ve maden botu eklenecek aklımda ama ne zaman eklenir o konuda yorum yapamam malesef yakında action güncellemesi vereyim sonra onlara bakacağım

🚀 Action Mod Eklendi.

-> Bu özellikle oyunda yaptığınız işlemleri kayıt altına alıp sürekli tekrarlatabilirsiniz. İşlemler her 2 saniyede bir tekrarlanacaktır. Çoklu işlemlerde, ilk işlemi yaptıktan sonra 2 saniye bekleyip ikinci işleme geçer. Özellik yeni olduğu için önceki eklediğim sunucularda çalışmaz. Oynadığınız sunucuyu ticket yoluyla iletirseniz eklerim. Örnek olarak, aşağıdaki videoda biyolog verme işlemini kayıt altına alıp her 2 saniyede bir biyolog görevini yaptırıyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt