eklendiTruvametin2 de çalışır mi hocam 1 105 sw
Son düzenleme:
eklendiTruvametin2 de çalışır mi hocam 1 105 sw
dc özelden değil burdan yazarsan sevinriim hocamdiscord isteği kabul eder misin hocam
aklımda o tr sunucuları genelde metine yönelik olduğu için metinbot eklemiştim sadece fakat mob farmı da ekleyecegim hocamHocam Oldmt2 için level bot getire bilir misin ? bu sadece metin kırıyor.
ekledim kanka siberdizayn2 seçersen çalışacak iyi botlamalarHocam doksanlarmt2 için de hileyi ayarlayabilir misin siberdizayn ı seçince çarın level isim can falan görüyor ama hiçbir özelliği çalışmıyor
Hele ki doksanlarmt2 de damage hilelerini çalıştırabilirsen aşığın olurum o derece
Kankam ilgilendiğin için çok teşekkür ederim ancak yine hiledeki hiçbir özellik çalışmıyor maalesef bir tek kızılda wallhack çalışıyor o kadarekledim kanka siberdizayn2 seçersen çalışacak iyi botlamalar
hiledeki özelliklerin çalışması için örnegin farmbotu aktif etmek için sağ tıklayıp ordaki seçeneklerden birini seçip sonra farmbotu aktif edecegini biliyorsun değil mi ? bildigin ve yaptıgın halde sorun yaşıyorsan özelden yazKankam ilgilendiğin için çok teşekkür ederim ancak yine hiledeki hiçbir özellik çalışmıyor maalesef bir tek kızılda wallhack çalışıyor o kadar
ben direkt aç gibi damage hilelerine daldım dahiledeki özelliklerin çalışması için örnegin farmbotu aktif etmek için sağ tıklayıp ordaki seçeneklerden birini seçip sonra farmbotu aktif edecegini biliyorsun değil mi ? bildigin ve yaptıgın halde sorun yaşıyorsan özelden yaz