Çalışıyor 🔥 Tenkai Metin2 PVP SERVER BOT 🔥 Farmbot & Dmg Hack & Anti-Ban & PickUp

Hocam Oldmt2 için level bot getire bilir misin ? bu sadece metin kırıyor.

Hocam doksanlarmt2 için de hileyi ayarlayabilir misin siberdizayn ı seçince çarın level isim can falan görüyor ama hiçbir özelliği çalışmıyor

Hele ki doksanlarmt2 de damage hilelerini çalıştırabilirsen aşığın olurum o derece

Son düzenleme:
Hocam doksanlarmt2 için de hileyi ayarlayabilir misin siberdizayn ı seçince çarın level isim can falan görüyor ama hiçbir özelliği çalışmıyor

Hele ki doksanlarmt2 de damage hilelerini çalıştırabilirsen aşığın olurum o derece
ekledim kanka siberdizayn2 seçersen çalışacak iyi botlamalar

Kankam ilgilendiğin için çok teşekkür ederim ancak yine hiledeki hiçbir özellik çalışmıyor maalesef :( bir tek kızılda wallhack çalışıyor o kadar
hiledeki özelliklerin çalışması için örnegin farmbotu aktif etmek için sağ tıklayıp ordaki seçeneklerden birini seçip sonra farmbotu aktif edecegini biliyorsun değil mi ? bildigin ve yaptıgın halde sorun yaşıyorsan özelden yaz

hiledeki özelliklerin çalışması için örnegin farmbotu aktif etmek için sağ tıklayıp ordaki seçeneklerden birini seçip sonra farmbotu aktif edecegini biliyorsun değil mi ? bildigin ve yaptıgın halde sorun yaşıyorsan özelden yaz
ben direkt aç gibi damage hilelerine daldım da :D :D
onlar hariç geri kalan her şey çalışıyor hocam eline sağlık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt