Çalışıyor 🔥 Tenkai Metin2 PVP SERVER BOT 🔥 Farmbot & Dmg Hack & Anti-Ban & PickUp

ninja üzerinde bazı botlarda calısıyor istersen koymayı dene discord üzerinden istek attım kabul edersen konusalım
denedim fakat düzgün şekilde çalışmıyor kanka malesef + olarak dcde çok fazla istek var sunucumdan ticket kanalından veya normal chatten yazarsan konuşabiliriz kim olduğunu bulamam o kadar kişi arasında :/

saul dostum pvp için sabırsızlanıyorum :) oynamak için eyvallah

Tenkai BOT Pvp sunucular için hazırlanmış bir bottur. Şu an beta versiyonunda olup kullanıcı isteklerine göre özellik eklenecek ve düzenlenecektir. Hatalar olabilir bunları bildirirseniz sevinirim. EXTREME INJECTOR İNDİRME LİNKİNDEKİ DOSYANIN İÇİNDEDİR GÜVENMEYEN - İSTEMEYEN BAŞKA INJECTOR KULLANABİLİR.

Özellikler
EKSTRA ÖZELLİKLER İÇİN PROGRAMDA BULUNAN ÖZELLİKLERE SAĞ TIKLAYINIZ AÇILIR MENÜ BULUNMAKTA.
FARMBOT
RADAR
AUTO PİCKUP - FİLTER PİCKUP
AUTO LOGİN
WALLHACK
AUTO ATTACK
MOUNT HORSE
AUTO SKİLL
INVENTORY USE ITEM - SELL ITEM
USE SLOT
ANTİ-BAN
REVİVE
TARGET-WAİT DMG
SPAM - WHİSPER BOT
BOOST (MOVE SPEED)
FAST AUTOHUNT
AUTO BİOLOG
XP DONATE
OYUNU KAPAT
SAVE - LOAD

(ÇALIŞAN ÖZELLİKLER SUNUCUDAN SUNUCUYA DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR)

giphy.gif

Şimdilik sadece M2Hero ekli fakat istek sunucular eklenecektir.

M2- HERO 55 120 SERVERDE ÇALIŞIYOR MU KARDEŞİM

Target ve Wait Dmg eklendi indirme linkinden tekrar indiriniz.

Ultra Mt2 Eklendi

Son düzenleme:
Tenkai BOT Pvp sunucular için hazırlanmış bir bottur. Şu an beta versiyonunda olup kullanıcı isteklerine göre özellik eklenecek ve düzenlenecektir. Hatalar olabilir bunları bildirirseniz sevinirim. EXTREME INJECTOR İNDİRME LİNKİNDEKİ DOSYANIN İÇİNDEDİR GÜVENMEYEN - İSTEMEYEN BAŞKA INJECTOR KULLANABİLİR.

Özellikler
EKSTRA ÖZELLİKLER İÇİN PROGRAMDA BULUNAN ÖZELLİKLERE SAĞ TIKLAYINIZ AÇILIR MENÜ BULUNMAKTA.
FARMBOT
RADAR
AUTO PİCKUP - FİLTER PİCKUP
AUTO LOGİN
WALLHACK
AUTO ATTACK
MOUNT HORSE
AUTO SKİLL
INVENTORY USE ITEM - SELL ITEM
USE SLOT
ANTİ-BAN
REVİVE
TARGET-WAİT DMG
SPAM - WHİSPER BOT
BOOST (MOVE SPEED)
FAST AUTOHUNT
AUTO BİOLOG
XP DONATE
OYUNU KAPAT
SAVE - LOAD

(ÇALIŞAN ÖZELLİKLER SUNUCUDAN SUNUCUYA DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR)

giphy.gif

M2Hero için indirme linki

Ultra Mt2 için indirme linki

Full hali ne zaman gelir reis

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt