🔥 ✅Temp & Perma Spoofer ✅ 🔥 Never Detected🔥

bu arkadaştan zamanında temp spoofer almıştım 1 aylık çalışmamıştı dostlar iade de yapmıyor tavsiye etmem almanızı

Hocam win 11 içinde çalışır vaziyettemi önce format atip sonramı spoferi çalıştırmam gerek.

gigabyte icin calısıyormu?
evet
Spoofer konusunda bir şey sormam lazım:
bu temp spooferlardan alsam ve fake hesaba geçeceğim zaman temp spooferı açsam ve fake hesaba girip hile kullanıp işimi bitirdikten sonra spooferı kapatsam main hesabıma sorunsuzca girebilir miyim? Amacım, pratik olarak İstediğim zaman fake hesapla hile açıp istediğim zaman kapatıp normal hesabımdan hilesiz devam etmek istiyorum.
evet tekrar spoof yapıp maine girebilirsin
1 ay sonra geri ban yiyor muyuz ?
hayır içinde perma spoofta mevcut çoğu kartı destekler.
Pc ye reset atınca bilgiler tekar eski haline dönmüyor demi bu arada anakartım asus b450mk-2 demek istediğim bi kere çalıştırıp + pc yeniden başlatınca val 5 val 152 almıyoruz değilmi ?
restart attıktan sonra spooferi 1 kere açmanız gerekiyor oyundan önce.

benim sormak istediğim çok önemli bir soru var. ve eminim ki bir çoğu kişinin sormak istediği ve tam olarak anlatamadığı bir soru.

Şimdi bende monster laptop var. abra a5 serisi. ben bu laptop ile hwid ban yedim. 4 aylık van 152 hatası almaktayım. 30 dolar 600 lira civarı bir para yapıyor. 600 lirayı ödedim ve spooferi bana verdiniz. ben spooferi çalıştırdım ve anladığım kadarıyla bilgisayarımın id leri vesayre hepsi değişti. valoranta girdim ve oynamaya başladım. ve asla hile açmadım yasak herhangi bir şey yapmadım. geldi çattı 30 günümüz doldu. ben banım kalkana kadar kalan 3 aylık süre zarfında da 600 er lira vermem mi gerekiyor. yoksa sisteme format atana kadar spooferin değiştirdiği id ler mevcut kalacak mı ? 4 aylık ban için asla ama asla hile açmayacağım halde 30 dolar * 4 aylık bir bütçe mi ayırmalıyım. yoksa bir defa alıp id leri değiştirip 4 ay boyunca bilgisayarıma format atmadan kullanabilir miyim?

Sitenizde tam bulamadım temp için format ve re-install gerekli mi ve fiyatı nedir?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt