🔥 ✅Temp & Perma Spoofer ✅ 🔥 Never Detected🔥

:kappasmiley:
B7O9K1G.png

benim sormak istediğim çok önemli bir soru var. ve eminim ki bir çoğu kişinin sormak istediği ve tam olarak anlatamadığı bir soru.

Şimdi bende monster laptop var. abra a5 serisi. ben bu laptop ile hwid ban yedim. 4 aylık van 152 hatası almaktayım. 30 dolar 600 lira civarı bir para yapıyor. 600 lirayı ödedim ve spooferi bana verdiniz. ben spooferi çalıştırdım ve anladığım kadarıyla bilgisayarımın id leri vesayre hepsi değişti. valoranta girdim ve oynamaya başladım. ve asla hile açmadım yasak herhangi bir şey yapmadım. geldi çattı 30 günümüz doldu. ben banım kalkana kadar kalan 3 aylık süre zarfında da 600 er lira vermem mi gerekiyor. yoksa sisteme format atana kadar spooferin değiştirdiği id ler mevcut kalacak mı ? 4 aylık ban için asla ama asla hile açmayacağım halde 30 dolar * 4 aylık bir bütçe mi ayırmalıyım. yoksa bir defa alıp id leri değiştirip 4 ay boyunca bilgisayarıma format atmadan kullanabilir miyim?
İlk dediğin kral. 1 ay sonra bu gidecek. Kalıcı spoofer değil bu geçici spoofer. Yani her ay alıp yapman lazım almazsan 1 ayın sonunda serialler eski haline döneceği için yine val5 yersin.

İlk dediğin kral. 1 ay sonra bu gidecek. Kalıcı spoofer değil bu geçici spoofer. Yani her ay alıp yapman lazım almazsan 1 ayın sonunda serialler eski haline döneceği için yine val5 yersin.
Bunlarınki hangisi temp hangisi perma anlamadım ki konuda da yazmamışlar ayrı ayrı fiyatları. Daha önce sordum konuda, cevap da yok. Sitelerinde de bulamadım.

keriz.avi bunların hiç biri çalışmıyor boşuna paranızı harcamayın. aynı valorant gibi çoluk cocuğun parasını alıyorlar.
bende aridekvm var disk seriallerine kadar değiştiriyor ama yine ban atıyor.

spoofer veya hile satıcısı test veremiyorsa dönüp bir daha bakmayın.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt