discord ayarlardan restorecord iznini iptal edebilirsiniz.sizin discord bir kere girdim geri çıktım ne zaman discroda girsem otomatik sizin discorda giriş yapiyor hocam ne ayak ?
neden sizde öyle bişe var bilader sana güven 0 zaten bende temp spoofer allacaktım gelen geçen d0landırıcı diyor haklılar galiba.discord ayarlardan restorecord iznini iptal edebilirsiniz.
Kedi uzamandığı ciğere..... normal bir durum. Müşterilerilerimizin %99 yapabancı ve voucheslar orada. Neden öyle birşey var çünkü discord suncuularımızı sürekli banlıyor bizde üyelerimizi geri çekiyoruz. Her hile sunucusunda olması gereken birşey.neden sizde öyle bişe var bilader sana güven 0 zaten bende temp spoofer allacaktım gelen geçen d0landırıcı diyor haklılar galiba.
bunu kurallara yazdınız mı pekiKedi uzamandığı ciğere..... normal bir durum. Müşterilerilerimizin %99 yapabancı ve voucheslar orada. Neden öyle birşey var çünkü discord suncuularımızı sürekli banlıyor bizde üyelerimizi geri çekiyoruz. Her hile sunucusunda olması gereken birşey.
ne kuralı ? discorda zaten girişte verify yaparken discord sizi uyarıyor böyle bir yetki veriyorsunuz diye okuyabilirsin.bunu kurallara yazdınız mı peki