Spoofer ve Spoofer Dolandırıcıları

kanka burdan ban yeme sebebi bi yönetici ile arasında geçen tartışma. d0landırıcı falan değiller. zaten alıntıladığın mesajı yöneticiler silmiş çünkü iftira atmak yasak forumda : D çok korkuyorsanız bütün işlemlerinizde aracı kullanın forum yetkililerini.

Edit: @ALISAORHON un mesajı yeni gördüm senin de gördüğün gibi adama iadesini yapmışlar tertemiz. bu yüzden duyduklarına değil gördüklerine inanmanı önerir hayatında başarılar dilerim @elyesa54
Bu ironik söylemindeki niyeti anlamış değilim arkadaşın hakkında sadece bir kaç doğru veya yanlış söylem oldu ve bunları dillendirdim.
Varsa bir sıkıntı eğer senle değil konuyu alakadar eden arkadaşınla tartışmayı tercih ederim.

Ben uzun zaman önce çok temiz bir spoff atmıştım 3 ay sonra ban yedim

Bu ironik söylemindeki niyeti anlamış değilim arkadaşın hakkında sadece bir kaç doğru veya yanlış söylem oldu ve bunları dillendirdim.
Varsa bir sıkıntı eğer senle değil konuyu alakadar eden arkadaşınla tartışmayı tercih ederim.
Lafım sana değil çoluk çocuğun lafına inanmana gerek yok. İroni olduğunu anlamadım. İyi forumlar.

Arkadaşlar çoğu insan buna bende dahil sağlam spoofer aramakta çünkü çoğu forumdaki insanların %80'i delaylı ban yemekte ( val 5 ) veya hiç girememekte val 152.

Bizde doğal olarak derdimize derman bulmak için forumda konu açmakta ya da konularda bir çözüm aramaktayız.

Konuya geliyorum Forumları iyi gezin konuları iyi dolaşın ben gözlemlemiş biri olarak söylüyorum ki bu forumda farklı spoofer isimleri aynı kişiler dillendiriyor ve diğerlerine d0landırıcı iftirasını da atabiliyor.

Bu yüzden forumun güzel insanları dolandırılmaktan kaçının sürekli istişare edin ve güvendiğiniz kaynaktan alın çaresiz hareketler yapmayın .

Denuvo Spoofer ile ilgili bir bilgi birikiminiz var ise bu konunun altına yazılarınızı bekliyorum veya başka spooferlarla alakalıda olabilir.
dolandırıcılık kötü bişey dolandırmayın dolandırılmayın

Amidewin, raid gibi işlemler ile zaten kalkmıyor bir Asus kullanıcısı olarak söylüyorum garanti ise yarayan bir kaç method var hele ki Asus b450 m k2 kullanan birisiyim 2. Kez çok rahat bir şekilde kaldırdı pekz eğer kalkmaz ise para iadesi de mevcut adamlarda bir şansını denemeni tavsiye ederim
Kanka Türkiye pazarında şöyle birsey var

1 tane kötü yorum ve iftira, 50 tane olumlu ve doğru yoruma bedel oluyor.

Ek olarak: Ben gercekten bu tür insanlarin ağır aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum. Adamla herhangi bir sohbeti yok durduk yere adama düşman olmuş kötülemeye satışlarını baltalamaya çalışıyor ironi valla :d

Ek olarak: Ben gercekten bu tür insanlarin ağır aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum. Adamla herhangi bir sohbeti yok durduk yere adama düşman olmuş kötülemeye satışlarını baltalamaya çalışıyor ironi valla :d
Kesinlikle yani en kötü ihtimalle çalışmaz iade alınır denemekten kimseye zarar gelmez daha kimse de ben iademi alamadım dediğini görmedim millette bir karalama çabası mevcut nedendir bilinmez

Bu arkadaşın ban yemesi iyi olmuş milleti fomoluyordu. Elinize sağlık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt