Spoofer ve Spoofer Dolandırıcıları

İftira atmayı ne çok seviyorsunuz malak ergenler
Tamam kardeşim sen herşeyin en iyisini bilirsin adam CASPER LAPTOPTA AMİDEWİN DENİYOR sen iftira atmayın diyorsun, bana amidewin kullandığını da söylememişti only amidewin yapıyor ayrıca çok bilmiş gibi konuşma

Tamam kardeşim sen herşeyin en iyisini bilirsin adam CASPER LAPTOPTA AMİDEWİN DENİYOR sen iftira atmayın diyorsun, bana amidewin kullandığını da söylememişti only amidewin yapıyor ayrıca çok bilmiş gibi konuşma
pilast abimde insyde biosda amidewin kaldırır diyordu para için her şeyi yapar bunlar

Forumda bir kaç kişide pekzscript seviciliği var ve hep aynı kişiler gerçekten şüpheleniyorum onlardan bir kaç pekzscript mağduru çıkarsa onları ifşalayacağım
seviciliği yapan kişiler kurucuları knk yan çar acıp milleti teşfik etmeye çalısıyorlar ama bi dene eğer çalışırsa bende alıcam

İşte hadi biz az çok düşünür almayız akıllı adamlarız da bunların eline düşen insanlara yazık.
seviciliği yapan kişiler kurucuları knk yan çar acıp milleti teşfik etmeye çalısıyorlar ama bi dene eğer çalışırsa bende alıcam
yok hocam hiç gözüm tutmadı bunu deneyeceğime denuvoyu denerim daha iyi

Forumda bir kaç kişide pekzscript seviciliği var ve hep aynı kişiler gerçekten şüpheleniyorum onlardan bir kaç pekzscript mağduru çıkarsa onları ifşalayacağım
Dun pekzscriptle one time spoof denedik..@Royz6 kendisiyle ortaklar..Amidewin methodu uyguluyorlar.Para konusunda 270 tl civarinda turklere ozel indirim yapiyorlar.Bilgisayarima baglanip ugrasti ve yapamadi..ve para iadesi sagladi aninda aninda..Diger spooferlarini denemedim ama kendisi o da acamaz dedi.Anakartim gigabyte b450 s2h olmasina ragmen nedense serial degismiyor..varmi basina gelen baska birisi onerisi nedir?Yani kisaca pekz dolandirici gibi gelmedi bana deniyorlar olmazsa iade yapiyorlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt