İftira atmayı ne çok seviyorsunuz malak ergenlerOnlar LeftCaps'in arkadaşları onlar sıkıntı yaşasa da yazmaz knk :d
Tamam kardeşim sen herşeyin en iyisini bilirsin adam CASPER LAPTOPTA AMİDEWİN DENİYOR sen iftira atmayın diyorsun, bana amidewin kullandığını da söylememişti only amidewin yapıyor ayrıca çok bilmiş gibi konuşmaİftira atmayı ne çok seviyorsunuz malak ergenler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
pilast abimde insyde biosda amidewin kaldırır diyordu para için her şeyi yapar bunlarTamam kardeşim sen herşeyin en iyisini bilirsin adam CASPER LAPTOPTA AMİDEWİN DENİYOR sen iftira atmayın diyorsun, bana amidewin kullandığını da söylememişti only amidewin yapıyor ayrıca çok bilmiş gibi konuşma
Yaparlarpilast abimde insyde biosda amidewin kaldırır diyordu para için her şeyi yapar bunlar
İftira atan kendisi ama... Neyse.İftira atmayı ne çok seviyorsunuz malak ergenler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
seviciliği yapan kişiler kurucuları knk yan çar acıp milleti teşfik etmeye çalısıyorlar ama bi dene eğer çalışırsa bende alıcamForumda bir kaç kişide pekzscript seviciliği var ve hep aynı kişiler gerçekten şüpheleniyorum onlardan bir kaç pekzscript mağduru çıkarsa onları ifşalayacağım
yok hocam hiç gözüm tutmadı bunu deneyeceğime denuvoyu denerim daha iyiseviciliği yapan kişiler kurucuları knk yan çar acıp milleti teşfik etmeye çalısıyorlar ama bi dene eğer çalışırsa bende alıcam
ne kadar kankaa alayım bendeParaya kıyıp sync.top alın derim. Çok bahsedilen spooferların kaldıramadığı banı sync kaldırdı. 1 aydır bansız oynuyorum. Asus MB kullanıcısıyım
Dun pekzscriptle one time spoof denedik..@Royz6 kendisiyle ortaklar..Amidewin methodu uyguluyorlar.Para konusunda 270 tl civarinda turklere ozel indirim yapiyorlar.Bilgisayarima baglanip ugrasti ve yapamadi..ve para iadesi sagladi aninda aninda..Diger spooferlarini denemedim ama kendisi o da acamaz dedi.Anakartim gigabyte b450 s2h olmasina ragmen nedense serial degismiyor..varmi basina gelen baska birisi onerisi nedir?Yani kisaca pekz dolandirici gibi gelmedi bana deniyorlar olmazsa iade yapiyorlarForumda bir kaç kişide pekzscript seviciliği var ve hep aynı kişiler gerçekten şüpheleniyorum onlardan bir kaç pekzscript mağduru çıkarsa onları ifşalayacağım