Spoofer ve Spoofer Dolandırıcıları

Sakın alma @CambazTurk'e onetime vermişti free 3 haftaya ban yedi tekrardan amidewin kullanıyor tek başına spoofer zaten
Amidewinle donuma kadar change atıpta format update sonrası hala val5 yemem dışında amidewinin spoofer olduğunu düşünmüyorum
Sakın alma @CambazTurk'e onetime vermişti free 3 haftaya ban yedi tekrardan amidewin kullanıyor tek başına spoofer zaten
pekzscript ve denuvo bunlar türk malı sanırım zaten

Forumda bir kaç kişide pekzscript seviciliği var ve hep aynı kişiler gerçekten şüpheleniyorum onlardan bir kaç pekzscript mağduru çıkarsa onları ifşalayacağım
Valla bende spoofer ariyordum pekzscriptten spoofer denedik Asus laptop olduğu için işe yaramadı bende fakat para da almadı. O yüzden güvenilirsiniz. Şahsen tanımam bir arkadaşım tavsiye etti fiyati da daha uyguna söyledi ama maalesef olmadı bende

Forumda bir kaç kişide pekzscript seviciliği var ve hep aynı kişiler gerçekten şüpheleniyorum onlardan bir kaç pekzscript mağduru çıkarsa onları ifşalayacağım
Onlar LeftCaps'in arkadaşları onlar sıkıntı yaşasa da yazmaz knk :d

Paraya kıyıp sync.top alın derim. Çok bahsedilen spooferların kaldıramadığı banı sync kaldırdı. 1 aydır bansız oynuyorum. Asus MB kullanıcısıyım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt