- İletişim
Denuvo spooferı satan kişi bu maske ile youtube videosu çeken Türk arkadaş ise alma dostum
Bu yani
format atar atmaz zulaya kadar herşeyi indirip videoya devam etmiş herhalde arkadaş
Denuvo spooferı satan kişi bu maske ile youtube videosu çeken Türk arkadaş ise alma dostum
Bu yani
Amidewinle donuma kadar change atıpta format update sonrası hala val5 yemem dışında amidewinin spoofer olduğunu düşünmüyorumSakın alma @CambazTurk'e onetime vermişti free 3 haftaya ban yedi tekrardan amidewin kullanıyor tek başına spoofer zaten
pekzscript ve denuvo bunlar türk malı sanırım zatenSakın alma @CambazTurk'e onetime vermişti free 3 haftaya ban yedi tekrardan amidewin kullanıyor tek başına spoofer zaten
adamın dc sunucusu bile yok buna inanan ağır enaidirformat atar atmaz zulaya kadar herşeyi indirip videoya devam etmiş herhalde arkadaş
Forumda bir kaç kişide pekzscript seviciliği var ve hep aynı kişiler gerçekten şüpheleniyorum onlardan bir kaç pekzscript mağduru çıkarsa onları ifşalayacağımSakın alma @CambazTurk'e onetime vermişti free 3 haftaya ban yedi tekrardan amidewin kullanıyor tek başına spoofer zaten
Valla bende spoofer ariyordum pekzscriptten spoofer denedik Asus laptop olduğu için işe yaramadı bende fakat para da almadı. O yüzden güvenilirsiniz. Şahsen tanımam bir arkadaşım tavsiye etti fiyati da daha uyguna söyledi ama maalesef olmadı bendeForumda bir kaç kişide pekzscript seviciliği var ve hep aynı kişiler gerçekten şüpheleniyorum onlardan bir kaç pekzscript mağduru çıkarsa onları ifşalayacağım
Onlar LeftCaps'in arkadaşları onlar sıkıntı yaşasa da yazmaz knk :dForumda bir kaç kişide pekzscript seviciliği var ve hep aynı kişiler gerçekten şüpheleniyorum onlardan bir kaç pekzscript mağduru çıkarsa onları ifşalayacağım