- İletişim
Bana kötü yola düşmüş kirlenmişsin dedin resmen kalbimi kırdınracon koymadımki hayatından daha temiz dedim raconmu oluyor
Bana kötü yola düşmüş kirlenmişsin dedin resmen kalbimi kırdınracon koymadımki hayatından daha temiz dedim raconmu oluyor
knk piyasada colorbotun haftalığını 20 ye satıyorlar ben sana internal gösterdimhaftalık 852 tl aylik 2386 tl çok pahli eyw yeni oyun birde kral ki m alacak bunları boyle valorant gibi anticheat güçlu olan oyunda bile saglam hile aylık 30 dolara verırken sen haftalik anticheat çok iyi olmayan oyuna 25 dolar dıyıyon
neyi 20 satıyorlar ben 25 dolara sinirsiz calorbot alabiliyom valo daknk piyasada colorbotun haftalığını 20 ye satıyorlar ben sana internal gösterdim
valla epvp de öyle gördum.neyi 20 satıyorlar ben 25 dolara sinirsiz calorbot alabiliyom valo da
yok kral 25 dolara sinirsiz alamıyom ben boyle oyun için çok fazla fıyat koymussunvalla epvp de öyle gördum.
bende pek bilmıyorum ama aimbot mantıgı gıbı ama adamda crros olmasi lazım kafa kitlenemes içinmı ne heraldecolorbot nasıl çalışıyor beni aydınlatsanıza
Paylaşabilir misiniz?Bende mi paylaşsam bir tane acaba
Projeyi başka işlerim olduğu için askıya aldım ilerleyen zamanlarda müsait olursam tekrardan derleyebilirim.Paylaşabilir misiniz?
Tamamdır teşekkürler hocam beklemedeyiz.Projeyi başka işlerim olduğu için askıya aldım ilerleyen zamanlarda müsait olursam tekrardan derleyebilirim.