Çalışıyor Spectre Divide ColorBot ( Aimbot - Norecoil - Triggerbot)

Python

indirdim kurdum fakat main dosya acınca pencee acılıp kapanıyor

Python indirdim kurdum fakat main dosya acınca pencee acılıp kapanıyor
CMD yönetici olarak aç. cd dizin kodunu kullanarak dosyaların bulunduğu klasöre git. Ardından python dosyaismi.py yazarak çalıştır. Böylece ne hata verdiğini cmd penceresinde görebilirsin.

CMD yönetici olarak aç. cd dizin kodunu kullanarak dosyaların bulunduğu klasöre git. Ardından python dosyaismi.py yazarak çalıştır. Böylece ne hata verdiğini cmd penceresinde görebilirsin.
bu dediklerini hiç anlamiyorum bılıyormusun bilmiyorm çümkü

bu dediklerini hiç anlamiyorum bılıyormusun bilmiyorm çümkü
Şimdi sana detaylı bir şekilde anlatacağım.
- Rar arşivini indir.
- Masaüstüne at ve sağ tıklayarak klasöre çıkart seçeneğini kullan.
- Ardından sol altta bulunan arama çubuğuna cmd yaz ve yönetici olarak çalıştır.
- Masaüstüne çıkardığın klasöre git ve üstünde bulunan dosya adı yazan yere tıkla ve kopyala, buna benzer birşey çıkması gerekiyor (C:\Users\Username\Desktop\___)
- Ardından cmd'ye geri dön ve şunu yaz; cd C:\Users\Username\Desktop\___ ve enterla.
- Ardından doğru klasöre gittiysen şunu yaz: python main.py ve enterla.

Bunu yaptığında cmd de bazı yazılar çıkacaktır. Hatalar çıkacağından eminim. Bu hataları buraya atarsan sana yardımcı olabilirim.

image.png

:D

- Rar arşivini indir.
- Ardından sol altta bulunan arama çubuğuna cmd yaz ve yönetici olarak çalıştır.
- Masaüstüne çıkardığın klasöre git ve üstünde bulunan dosya adı yazan yere tıkla ve kopyala, buna benzer birşey çıkması gerekiyor (C:\Users\Username\Desktop\___)
- Ardından cmd'ye geri dön ve şunu yaz; cd C:\Users\Username\Desktop\___ ve enterla.

Bunu yaptığında cmd de bazı yazılar çıkacaktır. Hatalar çıkacağından eminim. Bu hataları buraya atarsan sana yardımcı olabilirim.
axiusvevo ekle dc den beni knk ordan haledelim

nerden buldun kral ata bizde kullanalım

- Rar arşivini indir.

rar inik bende zaten masa üstüne sag tiklayip winarrar arşiv masa üstüne atip klasöre buraya çikart seçenegi yok dosyalari ayikla klasöre ayikla var bu seçenegi seçtimda ayiklancak dosya yok diyiyor

DC'den böyle birşey için zaman ayıramam dost.

UD ise ve legit aimbotu varsa çıkarda alayım direk :D Ama esp çok kötü gözüküyor inş sadece drawları kötüdür.
espsi hayatindan temiz knk emin ol gel al istiyosan xd

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt