Çalışıyor Spectre Divide ColorBot ( Aimbot - Norecoil - Triggerbot)

espsi hayatindan temiz knk emin ol gel al istiyosan xd
Fotodan gördüğüm drawlar çok başarısız. Bunu belirttim. Bunun dışında bir sorunu yoksa idare eder. Oyun zaten anticheat olarak çok düşük ve hile yapması geliştiriciler için kolay. Böyle bir tavrın olduğu için senden ekmek dahi almam gider kaliteli devlerden alırım dost. Hadi eyvallah :)

Fotodan gördüğüm drawlar çok başarısız. Bunu belirttim. Bunun dışında bir sorunu yoksa idare eder. Oyun zaten anticheat olarak çok düşük ve hile yapması geliştiriciler için kolay. Böyle bir tavrın olduğu için senden ekmek dahi almam gider kaliteli devlerden alırım dost. Hadi eyvallah :)
kötü anlamda dememiştim dalgasına dedim direk racon yedik sen bilirsin kanka seni alamaya zorlayan yok dia 2 e kadar çıktım semi rage xd HADİ EYVALLAH

ayrıca o gördüğün drawları bi 720P video kaydından SS olarak aldım kanka o yüzden pek mükemmel gözükmeyebilir. drawları mükemmel ötesi xd

kötü anlamda dememiştim dalgasına dedim direk racon yedik sen bilirsin kanka seni alamaya zorlayan yok dia 2 e kadar çıktım semi rage xd HADİ EYVALLAH
İlk raconu sen yaptın la :D Bende kötü birşey demedim sadece drawların kötü göründüğünü söyledim. Bende şuanda ruby'deyim paste colorbotla :D

ayrıca o gördüğün drawları bi 720P video kaydından SS olarak aldım kanka o yüzden pek mükemmel gözükmeyebilir. drawları mükemmel ötesi xd
O zaman tamam bak şimdi oldu. Kusura bakma kötü yorum için :D

haftalık 852 tl aylik 2386 tl çok pahli eyw yeni oyun birde kral ki m alacak bunları boyle valorant gibi anticheat güçlu olan oyunda bile saglam hile aylık 30 dolara verırken sen haftalik anticheat çok iyi olmayan oyuna 25 dolar dıyıyon

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt