çalışıyorŞuan güncel mi kanka çalışıyor mu efsane görünüyor
değil sadece discord suncumda küçük de olsa minik bir ortam yaratmak için discorda geliyorsunuz anahtarı sınırsız şekilde onaylıyoruz yani paralı değil. invite =davet atabilir misin dc tekrardan birde lisans anahtarı istiyor paralı mı ?
Attığın istek gelmedi kardeşim.Arkadaşlar bu arada cidden bu programa nasıl sağlam şekilde bir obfuscation koyabilirim?
Kullandım fakat hiç klasik bir makrodan farkı olan bir özellik göremedim acemice olmuş biraz regedit olayınada inanmıyorum yıllardır şu oyunu oynarım hiçbir zaman regeditler bir işe yaramadı godbridge yazınca otomatik godbridge yapan ahk scripti sandım hayallerim yıkıldı biraz klasik makro dışında birşey göremedim.Önceki Eleştiriler nedeniyle tekrar derledim hala mükemmel değil ve clickbait dozunda bazı araçlar var ama çoğu çalışır ve işe yarar. iyi oyunlar
Önemli: Giriş Yapmak İçin Discorda Gelin Lütfen..
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Discord Linkini Yeniledim!
birçok virüs programı bu sefer değişik virüsler algılamış nedenini ben de bilmiyorum içinde herhangi bir zararlı bulunmuyor, iyi günler.
Önceden afk olduğum için yetkili abimiz uyarmış göremedim kusura bakmayın lütfen.
+ Başka bir forumdan virüslü dosya nedeniyle banlandım ._. neden bu şekilde bilmiyorum
Resim Yenilendi! 22.11.2021
Evet bildiğiniz sağ click regedit olayına ben de inanmam sadece kullanıcılar istedi diye, fakat dümdüz click atan klasik makro dışında ortaya çıkan makro ile dağ kadar fark var evet click tarzları aynı fakat ortaya çıkan bu makro biraz daha kapsamlı ve daha zengin nasıl kullanabileceği ise kullanıcıya kalmışKullandım fakat hiç klasik bir makrodan farkı olan bir özellik göremedim acemice olmuş biraz regedit olayınada inanmıyorum yıllardır şu oyunu oynarım hiçbir zaman regeditler bir işe yaramadı godbridge yazınca otomatik godbridge yapan ahk scripti sandım hayallerim yıkıldı biraz klasik makro dışında birşey göremedim