Yaz bana dc yardım ederimArkadaşlar bu arada cidden bu programa nasıl sağlam şekilde bir obfuscation koyabilirim?
discord sunucu linkini yenileyebilir misin
Hacı vallaha ben de [bu uygulamanın yeni bir sürümü var] diyip kapatıyor diyer dosyanın için dekiyle açtım yine olmadı yardımcı olabilecek varsa sevinirim
DC Davet geçersiz diyor hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linki yeniler misinYeni sürüm zaten var, discord sunucuma konudaki linkten katılıp alabilirsin.
dalga geçiyorsun umarım? git dosyanın 2. kez kırılmış son versiyonunu incele ayrıca kimse virüs falan yemedi kafanızdan saçma sapan şeyler uydurup milleti de paranoyaklaştırmayın.Virtual pc den programı açtım, program açılıyor 90 saniye sonra kapanıyor ayrıca program açılınca cpu 10 dan 55 e çıkıyor ekran farklı 2 virüs programınbdan kontrol ettim, crypt edilmiş dosya. bence indirmeyin, mod adam haklı bu arada siz nasıl 2 dakikada kontrol ediyorsunuz dosyayı, mesela jitter makrosu virüs çıkmıştı önceden ama güvenilir demiştiniz, 55 kişi virüs yemişti.