Solex Client | Fast Place, Left Makro, ESP, X-Ray, Throwpot Ve Fazlası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu arada cidden bu programa nasıl sağlam şekilde bir obfuscation koyabilirim?

Virtual pc den programı açtım, program açılıyor 90 saniye sonra kapanıyor ayrıca program açılınca cpu 10 dan 55 e çıkıyor ekran farklı 2 virüs programınbdan kontrol ettim, crypt edilmiş dosya. bence indirmeyin, mod adam haklı bu arada siz nasıl 2 dakikada kontrol ediyorsunuz dosyayı, mesela jitter makrosu virüs çıkmıştı önceden ama güvenilir demiştiniz, 55 kişi virüs yemişti.
dalga geçiyorsun umarım? git dosyanın 2. kez kırılmış son versiyonunu incele ayrıca kimse virüs falan yemedi kafanızdan saçma sapan şeyler uydurup milleti de paranoyaklaştırmayın.
başkasının jitter makrosu umrumda değil crypt falan da etmedim basit bir obfuscation atıp yallahladım gereksiz konuşuyorsun ben bildiğimi söylerim sen ise bildiğini sandığını.
kimseden ne üç kuruş bir ücret ne de verilerini istiyorum, sadece discord sunucuma gelmelerini ve basit bir ortam yaratmalarını istiyorum saçma sapan iddiaların tümünü reddediyorum programın bulunan güncel sürümündr hiçbir zararlı yoktur ve programı 150 kere falan tahminen kıran arkadaşlar doğrular ki yeni sürümlerimde hiçbir zararlı ve kötü amaçlı kod yoktur ve hiç olmamıştır. İyi günler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt