Solex Client | Fast Place, Left Makro, ESP, X-Ray, Throwpot Ve Fazlası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala keyimin onaylanmasını bekliyorum.
Arkadaşlar Uzun Zamandır CG'de yokum, bu yüzden cevap veremedim. Keyler Yönetici ve Yetkililer Tarafından Onaylandığı İçin Kimi Zaman Hızlı Onaylayamıyoruz Kötü Deneyiminiz İçin Üzüldüm. Kusura Bakmayın, Eğer Çıkmadıysanız Şimdiye Kadar Onaylamış olmamış gerekir. Lütfen Onay Almadıysanız Benimle İletişime Geçin Size Hızlı bir destek sağlamaya çalışacağım.

Öneri olarak en çok kullanılan ve en çok sevilen bir şey önerebilirim, R tuşuna basınca sol makro tuşu açılır ve sol mouse tuşuna basılı tutunca vurmaya başlar aynı şey sağ tık için de bu sefer x tuşuna basınca olabilir mesela veya tuşları herkes istediğine ayarlayabilir önemli olan sol tıka basılı tutunca makronun çalışması. Bir diğer tavsiye edebileceğim bir şey aslında zor bir şey sanırım pek fikrim yok ama auto bridge makrosu gibi bir şey yapabilirseniz çok fazla tutar. Youtube dan ninja bridge diye aratırsanız karşınıza çıkar shift ile yapılan bridge. Açtığımız zaman gittiğimiz yöne doğru bridge yapmaya başlayabilirse tadından yenmez ama yapması çok zor yüksek ihtimal. Umarım çok daha iyi ve büyük işler başarırsınız.
dediklerinin çoğu bind sistemi ve ahk ile çalışan bridger ile şuan yer alıyor nacizane önerilerin için birkaç ay sonra da olsa teşekkür ederim. 😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt