Bunlar benim için bir şey ifade etmiyor, diyorum ya insanlar ban yediğinde ürününe toz kondurmadan adamların oyun tarzına, ayarlarına laf ediyorsun. Madem undetected bu adamlar ayarı yükseltince niye ban yiyor ustam? Manuel incelenme süreci o kadar hızlı işlemiyor. Ya sende bir yanlışlık var ya da ban yiyen tüm müşterilerinde. Hangisi?
En son ban yiyen adam auto shot kullanıyordu toggle değil bu arada kullanmamasını söyledim dinlemedi beni dinleyen kesimde hiçbir sorun yok satış konusuna da memun olduğunu yazan kişi sayısı ban yiyen kişilerden çok daha fazla yabancılar silent bot vs kullanıyor hilede bu yuzden rage özellikler mevcut en iyi aimbotlardan biri forumdaki kullanmayı bilene..

Çoluk çocuk hile satarsa böyle olur.. Bugün bıraktım der yarın satmaya devam eder. Crâck koruması yapmaktan acizler. Forumdaki bütün hilelere sallamaktan başka bir icraatları olmadı şu zamana kadar aklınız varsa uzak durursunuz. Her ay farklı bir isimde satış yapmaya çalışıyorlar. Crâck yedikçe isim değiştiriyorlar. Bu tarz zırt pırt isim değiştirip satış konusu açıp kapatan insanların dolandırıcıdan pek farkı yok kimseye önermiyorum.
:youbannedwait:
Bunu ortağıma söyleyen adamın da zambu source satın alıp satması da farklı bir olay tabii ki istediğin kadar 20 30 yaşlarında ol seninle tartışmaya giremem. Konumda boş boş yorum yapman , emoji atman benim için hiçbirşey ifade etmiyor senin hayal edip de ulaşamayacağın bir çok farklı projem ve müşteri sayım var. İsmi duyulmuş insanlarla çalışıp insanlara güven veriyorum. Son olarak herhangi bir sorunun olduğunda burada ağlamak yerine gelip bana özelden yazabilirsin burada kendini harcatma , eski konularıma bakarsan zambu source u 750 tl ciğe ye satıyordum :)

Bunu ortağıma söyleyen adamın da zambu source satın alıp satması da farklı bir olay tabii ki istediğin kadar 20 30 yaşlarında ol seninle tartışmaya giremem. Konumda boş boş yorum yapman , emoji atman benim için hiçbirşey ifade etmiyor senin hayal edip de ulaşamayacağın bir çok farklı projem ve müşteri sayım var. İsmi duyulmuş insanlarla çalışıp insanlara güven veriyorum. Son olarak herhangi bir sorunun olduğunda burada ağlamak yerine gelip bana özelden yazabilirsin burada kendini harcatma , eski konularıma bakarsan zambu source u 750 tl ciğe ye satıyordum :)
Azıcık aklın olsa benim source satın almadığımı bilirsin TOYSPEEK adlı arkadaş ninjanın sahibi olur kendisi hilenin ilk versiyonu için bir başka geliştiriciyle anlaşmıştı. Daha sonra o kişiyle problemler yaşadılar. Ben ninjayı geliştirme işine sonradan dahil oldum. Benim elimde source vs. yoktu. Toyspeek arkadaşımın ricası üzerine çok daha farklı bir yazılım geliştirmem gerekiyordu. Öylede yaptım. Emoji atma olayını senin ortağım dediğin 18 yaşındaki çocuklar başlattılar. Benim hayalim yada yaşantı mı sen bilemezsin. Eğlence amaçlı yaptığım iş bunlar zaten WebSanat adında bir firmam var. Ticari otomasyon yazıları CRM'ler geliştiriyoruz. Senin burda hayalini kurduğun paraları biz kumarda kaybediyoruz ve kazanıyoruz gülümm..
:kappasmiley::kappasmiley::kappasmiley::kappasmiley::kappasmiley:

Azıcık aklın olsa benim source satın almadığımı bilirsin TOYSPEEK adlı arkadaş ninjanın sahibi olur kendisi hilenin ilk versiyonu için bir başka geliştiriciyle anlaşmıştı. Daha sonra o kişiyle problemler yaşadılar. Ben ninjayı geliştirme işine sonradan dahil oldum. Benim elimde source vs. yoktu. Toyspeek arkadaşımın ricası üzerine çok daha farklı bir yazılım geliştirmem gerekiyordu. Öylede yaptım. Emoji atma olayını senin ortağım dediğin 18 yaşındaki çocuklar başlattılar. Benim hayalim yada yaşantı mı sen bilemezsin. Eğlence amaçlı yaptığım iş bunlar zaten WebSanat adında bir firmam var. Ticari otomasyon yazıları CRM'ler geliştiriyoruz. Senin burda hayalini kurduğun paraları biz kumarda kaybediyoruz ve kazanıyoruz gülümm..
:kappasmiley::kappasmiley::kappasmiley::kappasmiley::kappasmiley:
Son cümleye diğerlerinden daha çok güldüm , kumarda yediğin paraları puf satarak mı kazandın

Suistimal nedeniyle haftalık üyelik kaldırılmıştır, yapılan son güncellemede %100 humanized ayarlar yapılmıştır + kafa algoritmaları kaldırılmıştır. Toggle modu da tamamen legitbot yaptığımız için kaldırıldı.

merhaba iyi satışlar daha önceki ürününüz olan awayde olumsuzluklar yaşadım satıcı olarak ilgililer hızlı cevap veriyorlar fakat hile stabil degil 2 günde 1 güncelleştirilmeye alınıyordu 5:4 gibi çözünürlüklerde çalışmıyordu adama düzgün aim almıyordu ve gördüğüm kadarıyla dt olup olmadığı konusu dönmüş ben bu hileden hwid ban yedim bilginiz olsun satın alacak arkadaşlar varsa yeni ürünlerini bilemem ama bunları dikkat alarak satın alsınlar iyi günler.

merhaba iyi satışlar daha önceki ürününüz olan awayde olumsuzluklar yaşadım satıcı olarak ilgililer hızlı cevap veriyorlar fakat hile stabil degil 2 günde 1 güncelleştirilmeye alınıyordu 5:4 gibi çözünürlüklerde çalışmıyordu adama düzgün aim almıyordu ve gördüğüm kadarıyla dt olup olmadığı konusu dönmüş ben bu hileden hwid ban yedim bilginiz olsun satın alacak arkadaşlar varsa yeni ürünlerini bilemem ama bunları dikkat alarak satın alsınlar iyi günler.
Merhaba bu build ile awayin uzaktan yakından hiçbir alakası yok yine de satın alacak insanlara önerilerin için teşekkür ederiz

merhabalar, yorumunuz için teşekkürler ama bu yorumu ban yediğiniz diğer hileye atmamışsınız. güncelleme konusuna gelirsek sizin kullandığınız sürümün içeriği bizim cracklenen sürümle aynı olduğu için dosyaların oluşturduğu kalıntı şeylerden dolayı ban yediğinizi düşünüyoruz. 5:4 desteğine gelecek olursak da elimde olmayan nedenlerden dolayı tatilde olduğum için wnt ilgilenmek zorunda kaldı. wnt de çalıştığı için çok ilgilenemedi. ban sorununa da gelecek olursak ban olayını tamamen ortadan kaldırdık, güvenli bir şekilde main hesabımda oynuyorum. dilerseniz size de ekran paylaşıp ekran açıkken oynayabilirim.

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt