hocam tekrardan hoşgeldiniz sizi buralarda görmek güzel iyi satışlar <3

Evet hocam bırakmıştık da forumda herkesin banlatan hilesini gördükten sonra tekrardan başlamaya karar verdik. En azından undetected diyip detect ürün satıp adam ban yiyince sizin hatanız demiyoruz :D
Değerli hocam, senin aim botun kulak memesine nişan almıyor muydu?

Değerli hocam, senin aim botun kulak memesine nişan almıyor muydu?
Ben gerçekten sizin kim olduğunuzu bilmiyorum onu belirtirseniz sevinirim. Bizim botumuz yanlış sapmalı aim almadı hiçbir zaman. Kafayla ilgili problemler olabiliyordu eskiden onun için de offset sistemi getirmiştik. Adamın kafasının sağına ya da soluna kitlenmiyordu yani.

@R1NGZ3R0 ben senin gereksiz konuna yorum, beğeni bile atmıyorken senin bana denilen, beni ilgilendiren mesajlara like, haha gibi şeyler atman komiğime gidiyor. Senin titrek, yüzlerce gereksiz ayarı olan ve detected olan hilen hakkında yorum yapmıyorsam sen de uğraşmaya kalkma bence. Ne zaman banlatıyor diye bir mesaj gelse sizin hatanız diyip mesaj sildirmiyorum en azından. Hilenin detected olduğunu bile bile satışını undetected diye satıyorsan bu senin ahlaksızlığını gösterir.

Evet hocam bırakmıştık da forumda herkesin banlatan hilesini gördükten sonra tekrardan başlamaya karar verdik. En azından undetected diyip detect ürün satıp adam ban yiyince sizin hatanız demiyoruz :D

Dostum senin derdini hala anlayamadım ben :D Adamların yaptığı videonun clickbait içerdiği için giren adamın çıkacağı videolar atıyor. Koyduğu keywordler de artık tutulmayan keywordler olduğu için izlenme alamıyor. Bunları geliştirmesi gerektiği hakkında bir eleştiri yaptım ama tasmanızı tutmadığı için üstüme koşturuyorsunuz. YouTube konusunda kendilerini biraz daha geliştirmeleri için ufak bi eleştiri yaptım. Bu eleştiriyi kabul etmeyen birisi eleştiri zaten kabul etmiyordur. Eleştiri kabul etmeyen satıcı da forumda konu açmasın bir zahmet.
Çoluk çocuk hile satarsa böyle olur.. Bugün bıraktım der yarın satmaya devam eder. Crâck koruması yapmaktan acizler. Forumdaki bütün hilelere sallamaktan başka bir icraatları olmadı şu zamana kadar aklınız varsa uzak durursunuz. Her ay farklı bir isimde satış yapmaya çalışıyorlar. Crâck yedikçe isim değiştiriyorlar. Bu tarz zırt pırt isim değiştirip satış konusu açıp kapatan insanların dolandırıcıdan pek farkı yok kimseye önermiyorum.
:youbannedwait:

Çoluk çocuk hile satarsa böyle olur.. Bugün bıraktım der yarın satmaya devam eder koruma yapmaktan acizler. Forumdaki bütün hilelere sallamaktan başka bir icraatları olmadı şu zamana kadar aklınız varsa uzak durursunuz. Her ay farklı bir isimde satış yapmaya çalışıyorlar. Crâck yedikçe isim değiştiriyorlar. Bu tarz zırt pırt satış konusu açıp kapatan insanların dolandırıcıdan pek farkı yok kimseye önermiyorum.
Yaşın tam olarak konuyla alakasını bilmiyorum ama 18 yaşındayım, yaşımla senden daha olgun olduğumun da farkındayım. Bıraktım dememizin sebebi forumda çokca colorbot olması ve Crâck yememizin üstüne satış yapmamızın anlamı olmaması. Loaderi tamamiyle değiştirip farklı bir isimle tekrardan piyasaya çıktık ki insanlar undetected hile kullanabilsin. Sizden 300 liraya aylık alıp daha 2. maçında ban yemesindense 1 ay boyunca ban yemeden oynamasının daha uygun olduğunu düşündük. Çoğu satıcının hilesiyle ilgili kötü yorum gördüğümüz için de piyasaya tekrar çıkma kararı aldık. Forumda dolaştığınızda Away'ın hiçbir zaman DT olmadığını da görebilirsiniz. Crackleyeceğim diyen olursa da hodri meydan ellerimle teslim edebilirim dosyaları :D Sizin isminiz zamanında bilgisayarın ekran görüntsünü aldığı için ratçı konumuna düştüğünüzü unuttunuz sanırım. Hadi bize iftira attılar da sizinki kanıtlandı 🥴
Çoluk çocuk hile satarsa böyle olur.. Bugün bıraktım der yarın satmaya devam eder. Crâck koruması yapmaktan acizler. Forumdaki bütün hilelere sallamaktan başka bir icraatları olmadı şu zamana kadar aklınız varsa uzak durursunuz. Her ay farklı bir isimde satış yapmaya çalışıyorlar. Crâck yedikçe isim değiştiriyorlar. Bu tarz zırt pırt isim değiştirip satış konusu açıp kapatan insanların dolandırıcıdan pek farkı yok kimseye önermiyorum.
Ben kimseye ne sallarım ne de programını kötülerim, moon ile aramda zamanında bir muhabbet döndü o da bitti artık. Sana bile sallamıyorum uzun zamandır ama sen bana yazılan her kötü yorumu beğeniyorsun. Senin tarafında olan gereksiz adamlar bile seni bırakmış durumda. AnaldanValo olayını da diyorsan üstte açıkladığım gibi videosundaki clickbait ve keywordlerine laf ettim hilesine lafım yok. Senin gibi undetected diyip detect ürün satanlara asıl kötü yorum yapmak gerek. Daha geçen yorumları okuyordum adam hileni alıp ban yiyor sen hala tamam tamam diyip geçiştiriyorsun sözde senin ayarlarınla oynamayıp kendi ayar yapmış :D Madem öyle bir sorun var senin verdiğin ayarların üstüne çıkamasın adamlar. Val152 yemek zorunda mı müşterilerin? Kaç aydır yorumları okuyorum bir tane güzel yorum yok postunda zamanında satış yapıp unutulup gittin hala millete sallama peşindesin yaşının adamı değilsin yazık...

Son düzenleme:
Yaşın tam olarak konuyla alakasını bilmiyorum ama 18 yaşındayım, yaşımla senden daha olgun olduğumun da farkındayım. Bıraktım dememizin sebebi forumda çokca colorbot olması ve Crâck yememizin üstüne satış yapmamızın anlamı olmaması. Loaderi tamamiyle değiştirip farklı bir isimle tekrardan piyasaya çıktık ki insanlar undetected hile kullanabilsin. Sizden 300 liraya aylık alıp daha 2. maçında ban yemesindense 1 ay boyunca ban yemeden oynamasının daha uygun olduğunu düşündük. Çoğu satıcının hilesiyle ilgili kötü yorum gördüğümüz için de piyasaya tekrar çıkma kararı aldık. Forumda dolaştığınızda Away'ın hiçbir zaman DT olmadığını da görebilirsiniz. Crackleyeceğim diyen olursa da hodri meydan ellerimle teslim edebilirim dosyaları :D Sizin isminiz zamanında bilgisayarın ekran görüntsünü aldığı için ratçı konumuna düştüğünüzü unuttunuz sanırım. Hadi bize iftira attılar da sizinki kanıtlandı 🥴
Sattığımız yazılım bilgisayardan ekran görüntüsü alıyor olsaydı eğer 1 senedir satışta olmazdı. Kendi iftiralarınla baş başa bırakıyorum seni kanıtlanan bir şey yok kodlar yöneticiler tarafından kaç kez incelendi yöneticilere verdiğimiz API bile var. Çok sürmez 2 haftaya kalmaz Crâck hilen dolaşır ortalıkta zaten ağlamaya devam edersin yine Awayin birden çok kez DT olduğuna da yemin edebilirim.
:crycat:

Son düzenleme:
Sattığımız yazılım bilgisayardan ekran görüntüsü alıyor olsaydı eğer 1 senedir satışta olmazdı. Kendi iftiralarınla baş başa bırakıyorum seni kanıtlanan bir şey yok kodlar yöneticiler tarafından kez incelendi yöneticilere verdiğimiz API bile var. Çok sürmez 2 haftaya kalmaz Crâck hilen dolaşır ortalıkta zaten ağlamaya devam edersin yine Awayin birden çok kez DT olduğuna da yemin edebilirim.
:crycat:
Aynen ustam, sattığınız şu anki program ekran görüntüsü almıyor. Eskisi aldığı için pazardan kaldırılıp ban yemişti. Siz de onu kaldırıp tekrardan piyasaya sürdünüz. İftiralık bir şey yok konunun ilk sayfasında en sonuncu yorumda zaten kanıtlı bir şekilde insan yorumu var :D Hilemi crackleyebilecek olan varsa da hem exesini hem de javasını verebilirim. Benimle iletişime geçmeleri yeterlidir. Awayın da DT olduğuna kanıtın varsa sunabilirsin. Paylaşılan buildi kullananlar dışında kimse ban yemedi. Benim kullanıcılarıma verdiğim buildler tamamen farklı buildlerdir.

Aynen ustam, sattığınız şu anki program ekran görüntüsü almıyor. Eskisi aldığı için pazardan kaldırılıp ban yemişti. Siz de onu kaldırıp tekrardan piyasaya sürdünüz. İftiralık bir şey yok konunun ilk sayfasında en sonuncu yorumda zaten kanıtlı bir şekilde insan yorumu var :D Hilemi crackleyebilecek olan varsa da hem exesini hem de javasını verebilirim. Benimle iletişime geçmeleri yeterlidir. Awayın da DT olduğuna kanıtın varsa sunabilirsin. Paylaşılan buildi kullananlar dışında kimse ban yemedi. Benim kullanıcılarıma verdiğim buildler tamamen farklı buildlerdir.
Ek olarak sen 18 yaşındasın ben 27 yaşındayım 2015 yılından bu zamana kadar yapıyorum bu işleri sizin gibi pastörler daha hile nedir bilemezken. Ben Aimstrike adı altında 2015 te hile sitesi açtım halen açık kapatmadım. Websanat adı altında firmam var. Sen ne yaptın şu zamana kadar..
:kappasmiley:

Ek olarak sen 18 yaşındasın ben 27 yaşındayım 2015 yılından bu zamana kadar yapıyorum bu işleri sizin gibi pastörler daha hile nedir bilemezken. Ben Aimstrike adı altında 2015 te hile sitesi açtım halen açık kapatmadım. Websanat adı altında firmam var. Sen ne yaptın şu zamana kadar..
:kappasmiley:
Bunlar benim için bir şey ifade etmiyor, diyorum ya insanlar ban yediğinde ürününe toz kondurmadan adamların oyun tarzına, ayarlarına laf ediyorsun. Madem undetected bu adamlar ayarı yükseltince niye ban yiyor ustam? Manuel incelenme süreci o kadar hızlı işlemiyor. Ya sende bir yanlışlık var ya da ban yiyen tüm müşterilerinde. Hangisi?

Bunlar benim için bir şey ifade etmiyor, diyorum ya insanlar ban yediğinde ürününe toz kondurmadan adamların oyun tarzına, ayarlarına laf ediyorsun. Madem undetected bu adamlar ayarı yükseltince niye ban yiyor ustam? Manuel incelenme süreci o kadar hızlı işlemiyor. Ya sende bir yanlışlık var ya da ban yiyen tüm müşterilerinde. Hangisi?
Bunu sen mi soruyon kanka :FSDA:S:ASDF:SFDASDAF:ASFDSDFASAD

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt