wnt1348
Diamond Üye
Teşekkürler hocam hoşbulduk.Tekrardan hoş geldiniz Bol satişlar
Yaşanmayacak hocam , teşekkürler.Eski sorunlar yaşanmaz umarım iyi satislar
Teşekkürler hocam hoşbulduk.Tekrardan hoş geldiniz Bol satişlar
Yaşanmayacak hocam , teşekkürler.Eski sorunlar yaşanmaz umarım iyi satislar
Yaşanmaz hocam sağolun teşekkürlerEski sorunlar yaşanmaz umarım iyi satislar
TeşekkürlerTekrardan hoş geldiniz Bol satişlar
Teşekkür ederizİyi satışlar hocam kazasız belasız hayırlısı olsun tekrardan hoş geldiniz
Merhaba hocamAway selam kanka
Evet hocam bırakmıştık da forumda herkesin banlatan hilesini gördükten sonra tekrardan başlamaya karar verdik. En azından undetected diyip detect ürün satıp adam ban yiyince sizin hatanız demiyoruzaa away yan sanayi mi bırakmamış mıydınız hocam siz
Dostum senin derdini hala anlayamadım ben Adamların yaptığı videonun clickbait içerdiği için giren adamın çıkacağı videolar atıyor. Koyduğu keywordler de artık tutulmayan keywordler olduğu için izlenme alamıyor. Bunları geliştirmesi gerektiği hakkında bir eleştiri yaptım ama tasmanızı tutmadığı için üstüme koşturuyorsunuz. YouTube konusunda kendilerini biraz daha geliştirmeleri için ufak bi eleştiri yaptım. Bu eleştiriyi kabul etmeyen birisi eleştiri zaten kabul etmiyordur. Eleştiri kabul etmeyen satıcı da forumda konu açmasın bir zahmet.AwayCheatsmiş bu elestırmen arkadasımız.
Sızlere sunu soyleyebılırım: MOONWARE ne hapsa buda aynı hap hatta daha beteri olcay enayısı en azından boyundan buyuk büllük yemeye valısmıyor
He öyle mi olmuş yavAwayCheatsmiş bu elestırmen arkadasımız.
Sızlere sunu soyleyebılırım: MOONWARE ne hapsa buda aynı hap hatta daha beteri olcay enayısı en azından boyundan buyuk büllük yemeye valısmıyor
Cahil adam crackleyebildin mi attığım loaderıaa away yan sanayi mi bırakmamış mıydınız hocam siz