İyi satışlar hocam kazasız belasız hayırlısı olsun tekrardan hoş geldiniz

AwayCheatsmiş bu elestırmen arkadasımız.

Sızlere sunu soyleyebılırım: MOONWARE ne hapsa buda aynı hap hatta daha beteri olcay enayısı en azından boyundan buyuk büllük yemeye valısmıyor :)

@R1NGZ3R0 ben senin gereksiz konuna yorum, beğeni bile atmıyorken senin bana denilen, beni ilgilendiren mesajlara like, haha gibi şeyler atman komiğime gidiyor. Senin titrek, yüzlerce gereksiz ayarı olan ve detected olan hilen hakkında yorum yapmıyorsam sen de uğraşmaya kalkma bence. Ne zaman banlatıyor diye bir mesaj gelse sizin hatanız diyip mesaj sildirmiyorum en azından. Hilenin detected olduğunu bile bile satışını undetected diye satıyorsan bu senin ahlaksızlığını gösterir.
aa away yan sanayi mi :D bırakmamış mıydınız hocam siz
Evet hocam bırakmıştık da forumda herkesin banlatan hilesini gördükten sonra tekrardan başlamaya karar verdik. En azından undetected diyip detect ürün satıp adam ban yiyince sizin hatanız demiyoruz :D
AwayCheatsmiş bu elestırmen arkadasımız.

Sızlere sunu soyleyebılırım: MOONWARE ne hapsa buda aynı hap hatta daha beteri olcay enayısı en azından boyundan buyuk büllük yemeye valısmıyor :)
Dostum senin derdini hala anlayamadım ben :D Adamların yaptığı videonun clickbait içerdiği için giren adamın çıkacağı videolar atıyor. Koyduğu keywordler de artık tutulmayan keywordler olduğu için izlenme alamıyor. Bunları geliştirmesi gerektiği hakkında bir eleştiri yaptım ama tasmanızı tutmadığı için üstüme koşturuyorsunuz. YouTube konusunda kendilerini biraz daha geliştirmeleri için ufak bi eleştiri yaptım. Bu eleştiriyi kabul etmeyen birisi eleştiri zaten kabul etmiyordur. Eleştiri kabul etmeyen satıcı da forumda konu açmasın bir zahmet.

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt