Skyrant V2 Valorant Crâcked By LOLSHAN (Paste)

Her yerde UD diye satıyorlar ama kodlara baktıktan sonra DT diyorum.
Skyrantı beleşe almıştım arkadaşım vermişti hocam 5-6 ay oldu ban yemedim ama şunu söyleyim silver gold adam açıp oynamasın triggerbot zaten sadece aim placement falan lazım bi de ayarları düzgün yapmanız lazım mesela vandalla gidip triggerbota makro attırmayın tek tek sıktırın ve hsde olsun skyrant ile immo3 eloda 15 klil alıyorum en az dedigim gibi banlanma olmadı ama skyrantı oyun oynadıkdan sonra kapatın çünkü mesela sarı renkini açtınız sarı gördügü anda click basıyo valoda olmasa bile

Peki aimbotu iyimi hilenin
Aimbot yok.
karşim bileğine sağlık :perfect:
Eyw krşm.
Aurdino ya gerek varmı
Aurdino acmaaya gerek var mı bılgı verırmısın
Gerek yok.
Skyrantı beleşe almıştım arkadaşım vermişti hocam 5-6 ay oldu ban yemedim ama şunu söyleyim silver gold adam açıp oynamasın triggerbot zaten sadece aim placement falan lazım bi de ayarları düzgün yapmanız lazım mesela vandalla gidip triggerbota makro attırmayın tek tek sıktırın ve hsde olsun skyrant ile immo3 eloda 15 klil alıyorum en az dedigim gibi banlanma olmadı ama skyrantı oyun oynadıkdan sonra kapatın çünkü mesela sarı renkini açtınız sarı gördügü anda click basıyo valoda olmasa bile
Para vermediğine sevindim :D

Birileri beni taklit ederek ürünün sahibine crackledim diye mesaj atmış :D Bu kadar IQ' suz olma be krşm.
Taklit eden kişinin DC: gwbobuuu
afya301.png

Hocam tam olarak özellikleri nedir ona göre kurcam ESP aimbot falan gibimi?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt