gerek yokAurdino ya gerek varmı
Skyrantı beleşe almıştım arkadaşım vermişti hocam 5-6 ay oldu ban yemedim ama şunu söyleyim silver gold adam açıp oynamasın triggerbot zaten sadece aim placement falan lazım bi de ayarları düzgün yapmanız lazım mesela vandalla gidip triggerbota makro attırmayın tek tek sıktırın ve hsde olsun skyrant ile immo3 eloda 15 klil alıyorum en az dedigim gibi banlanma olmadı ama skyrantı oyun oynadıkdan sonra kapatın çünkü mesela sarı renkini açtınız sarı gördügü anda click basıyo valoda olmasa bileHer yerde UD diye satıyorlar ama kodlara baktıktan sonra DT diyorum.
Aimbot yok.Peki aimbotu iyimi hilenin
Eyw krşm.karşim bileğine sağlık
Aurdino ya gerek varmı
Gerek yok.Aurdino acmaaya gerek var mı bılgı verırmısın
Para vermediğine sevindimSkyrantı beleşe almıştım arkadaşım vermişti hocam 5-6 ay oldu ban yemedim ama şunu söyleyim silver gold adam açıp oynamasın triggerbot zaten sadece aim placement falan lazım bi de ayarları düzgün yapmanız lazım mesela vandalla gidip triggerbota makro attırmayın tek tek sıktırın ve hsde olsun skyrant ile immo3 eloda 15 klil alıyorum en az dedigim gibi banlanma olmadı ama skyrantı oyun oynadıkdan sonra kapatın çünkü mesela sarı renkini açtınız sarı gördügü anda click basıyo valoda olmasa bile
windows defender için mi söylüyorsun?* virusklu bu
Eee ne ise yarıyor buAimbot yok.
Eyw krşm.
Gerek yok.
Para vermediğine sevindim
translate shitBirileri beni taklit ederek ürünün sahibine crackledim diye mesaj atmış Bu kadar IQ' suz olma be krşm.
Taklit eden kişinin DC: gwbobuuu
sadece triggerbot varHocam tam olarak özellikleri nedir ona göre kurcam ESP aimbot falan gibimi?