anafx
Gold Üye
- İletişim
hocam kodları hangi programla görebilir üzerinde değişiklik yapabiliriz?Zaten Unpacked tüm kodları görebilirsin.
hocam kodları hangi programla görebilir üzerinde değişiklik yapabiliriz?Zaten Unpacked tüm kodları görebilirsin.
Eline sağlıkEpvp' de oldukça popüler (ayrıca fonlanan) Skyrant' a bakayım dedim ve gördüklerim içler acısı, bu tür ürünlere kesinlikle para vermeyin..
Crâck Date ~ 08.08.2023
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ UnknownCheats/Github (Pasted)
Protectors ~ VMP + Custom Obf [UnPacked] : Lisans Kontrolleri [Hepsi silindi]
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Auth olarakLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkullanıyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirmethodunda özel bir şey yok Windows API kullanıyor ve pasted.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediriçinse yine Windows API kullanıyor ve tabi ki safe değil.
Aslında anlatacak pekte bir şey yok tamamen Usermode çalışan pasted bir ürün.
dnspyhocam kodları hangi programla görebilir üzerinde değişiklik yapabiliriz?
Bool bağlı olarak gördüm ama işlev var mı bilmem. Pek detaylı incelemedim açıkçası Sadeceyani on/off görevimi görüyor o sadece başka bir işlevi yok mu?
Yönetici olarak çalıştır ve ilk açılışta oyunda kullandığın renk neyse ona tıkla (Red/Yellow/Purple). Sonrahileyi kurdumda yeniyim herşeyi fulledim felan bi etkisi olmadı ayarlar nasıl olcak etkisi nedir bu bir aimbotmu
DnSpyhocam kodları hangi programla görebilir üzerinde değişiklik yapabiliriz?
E.S Kral takıp ettıgım kısıler arasındasın degerlısın
eline sağlık
TeşekkürlerEline sağlık
Her yerde UD diye satıyorlar ama kodlara baktıktan sonra DT diyorum.Ud/Dt konusunda bilginiz var mı ?
crosshair rengi demiBool bağlı olarak gördüm ama işlev var mı bilmem. Pek detaylı incelemedim açıkçası SadeceLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirve birkaç kontrolü silip paylaştım.
Yönetici olarak çalıştır ve ilk açılışta oyunda kullandığın renk neyse ona tıkla (Red/Yellow/Purple). SonraLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediraç çalışır.
DnSpy
Düşman rengi..crosshair rengi demi