Skyrant V2 Valorant Crâcked By LOLSHAN (Paste)

Hileyi açtığım gibi VAN 152 banı yedim neyse Valorant girmiyorum bile.
dostum bu hileler indirip kullanın diye paylaşılmıyor zaten satın almayın para vermeyin ve yapımcılarının ne mal olduğunu anlayın diye paylaşılıyor biraz zekanı kullansan zaten indirip oynamayı denemezdin

dostum bu hileler indirip kullanın diye paylaşılmıyor zaten satın almayın para vermeyin ve yapımcılarının ne mal olduğunu anlayın diye paylaşılıyor biraz zekanı kullansan zaten indirip oynamayı denemezdin
Olsun valo girmiyorum bile ban yesem bir şey olmaz. Hakaret etmene gerek yoktu.

Son düzenleme:
Epvp' de oldukça popüler (ayrıca fonlanan) Skyrant' a bakayım dedim ve gördüklerim içler acısı, bu tür ürünlere kesinlikle para vermeyin..

Crâck Date ~ 08.08.2023
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ UnknownCheats/Github (Pasted)
Protectors ~ VMP + Custom Obf [UnPacked] : Lisans Kontrolleri [Hepsi silindi]

hs6xo8w.png

/

Auth olarak kullanıyor.
methodunda özel bir şey yok Windows API kullanıyor ve pasted.
içinse yine Windows API kullanıyor ve tabi ki safe değil.
Aslında anlatacak pekte bir şey yok tamamen Usermode çalışan pasted bir ürün.

Skyrantı beleşe almıştım arkadaşım vermişti hocam 5-6 ay oldu ban yemedim ama şunu söyleyim silver gold adam açıp oynamasın triggerbot zaten sadece aim placement falan lazım bi de ayarları düzgün yapmanız lazım mesela vandalla gidip triggerbota makro attırmayın tek tek sıktırın ve hsde olsun skyrant ile immo3 eloda 15 klil alıyorum en az dedigim gibi banlanma olmadı ama skyrantı oyun oynadıkdan sonra kapatın çünkü mesela sarı renkini açtınız sarı gördügü anda click basıyo valoda olmasa bile
hocam @LOLSHAN siz crackladınız diye skyrant v2 nin tüm üyelerine skyrant v3 lifetime key verdiler ve sistemi çok garip web üzerinden falan ayarlıyosun ben kullanmıyorum eğer lazım olursa dmden yaz atayım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt