Satış iptal edildi.

discorda geldimde ticket bakarsanız yayıncılık yapmayı düşünüyorum

iddia Ediyoruz ki Forumdaki en ucuz ve güvenli burada

:land_yildizz:
YENİYİZ AMA EN İYİSİYİZ
:land_yildizz:

2482230725.gif
Sipariş vermek için ⁠Discorda gelip kanalından talep oluşturabilirsiniz
Test etmek için 1 günlük ücretsizdir.

:pricetag:
Fiyat Listesi

──1 Gün 30 ₺ ──​

── 7 gün 130 ₺ ──​

── 30 Gün 300 ₺ ──​

fiyatlara revize dahil değildir, revize için ek ücret ödenir
herhangi bir iade söz konusu değildir

:pubg:
Pubg Mobile

:cekilis:
Ronin VIP ,AKTIF!​

Savaş alanında fırtınalar estirmeye hazır mısınız? Ekipmanlarınızı yükseltmek, seviyeleri aşmak ve rakiplerinizi alt etmek için ihtiyacınız burada!Size özel avantajlı fiyatlarla HILE satın almak artık çok daha kolay! Ekip arkadaşlarınızı geride bırakın, zafer sizin olacak!

Neden Biz?

:kaos_sag:
Hızlı ve Güvenilir Hizmet

Uygun Fiyatlarla En Yüksek Kalite

7/24 Destek Ekibimizle Yanınızdayız

Yetkili alımları başladı: Admin, Yayıncı, Tester, Destek Ekibi,

Tecrübeli Tecrübesiz tüm kullanıcılarımızı discord adresimize davet ediyoruz...

İletişim Bilgileri
Yetkili alımlarımız için son 1 kişi gerekiyor
Şartlar
18 yaş ve üzeri
Hile kurulumu ve müşteri destek özelliğine sahip olması

discorda geldimde ticket bakarsanız yayıncılık yapmayı düşünüyorum
Ticket açmamışsınız

Satın aldım bir tane random hesabım bir tanede main hesabım vardı ikiside 2.maçta ban yedi 10 yıl.

Satın aldım bir tane random hesabım bir tanede main hesabım vardı ikiside 2.maçta ban yedi 10 yıl.
Ürünlerimiz güvenlidir. Ban problemimiz yoktur. Tickette de olduğu gibi bize kininiz yüzünden bu yorumu yaptığınızı düşünüyorum.

Ürünlerimiz güvenlidir. Ban problemimiz yoktur. Tickette de olduğu gibi bize kininiz yüzünden bu yorumu yaptığınızı düşünüyorum.
Kimseye karşı bir kinim yok, verdiğim parada da gözüm yok. Ben başıma geleni söylüyorum, sizinle birlikte pubg mobile adı altında toplamda 4 farklı satıcıdan ürün aldım sizden hariç en fazla 1 günlük denetleme banı yiyordum fakat sizin hileleriniz dün 2 hesabımıda üst üste 10 yıl banlattı. Başka bir satıcıdan dün gece hızlıca hile aldım yeni hesap açtım ve 8 el üst üste bp +magicli oynadım 1 günlük bile ban yemedim. Keyimde kaldı 27 gün isterseniz iptal edebilirsiniz daha kullanmayacağım veya başka bir arkadaşa hayrına verebilirsiniz veyahut legal ise bizzat ben kendi hilesi olmayan arkadaşlarıma vereyim.

Kusura bakmayın ama iyiye iyi kötüye kötü derim.

Kimseye karşı bir kinim yok, verdiğim parada da gözüm yok. Ben başıma geleni söylüyorum, sizinle birlikte pubg mobile adı altında toplamda 4 farklı satıcıdan ürün aldım sizden hariç en fazla 1 günlük denetleme banı yiyordum fakat sizin hileleriniz dün 2 hesabımıda üst üste 10 yıl banlattı. Başka bir satıcıdan dün gece hızlıca hile aldım yeni hesap açtım ve 8 el üst üste bp +magicli oynadım 1 günlük bile ban yemedim. Keyimde kaldı 27 gün isterseniz iptal edebilirsiniz daha kullanmayacağım veya başka bir arkadaşa hayrına verebilirsiniz veyahut legal ise bizzat ben kendi hilesi olmayan arkadaşlarıma vereyim.
Ben sizin amacınızı net olarak biliyorum. Kendinizi yazmakla yormayın. Ana hesabımda oyun oynuyorum saati ile beraber paylaşacağım.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt