Satış iptal edildi.

Ben sizin amacınızı net olarak biliyorum. Kendinizi yazmakla yormayın. Ana hesabımda oyun oynuyorum saati ile beraber paylaşacağım.
Ben başıma gelenleri söyledim. Sizin kişiliğiniz, davranışınız, hal ve hareketlerinizi sattığınız ürüne karşı yargılamam.

Kimseye karşı bir kinim yok, verdiğim parada da gözüm yok. Ben başıma geleni söylüyorum, sizinle birlikte pubg mobile adı altında toplamda 4 farklı satıcıdan ürün aldım sizden hariç en fazla 1 günlük denetleme banı yiyordum fakat sizin hileleriniz dün 2 hesabımıda üst üste 10 yıl banlattı. Başka bir satıcıdan dün gece hızlıca hile aldım yeni hesap açtım ve 8 el üst üste bp +magicli oynadım 1 günlük bile ban yemedim. Keyimde kaldı 27 gün isterseniz iptal edebilirsiniz daha kullanmayacağım veya başka bir arkadaşa hayrına verebilirsiniz veyahut legal ise bizzat ben kendi hilesi olmayan arkadaşlarıma vereyim.

Kusura bakmayın ama iyiye iyi kötüye kötü derim.

Tarihi ve saati inceleyebilirsin.

Tarihi ve saati inceleyebilirsin.
Bana bir şey kanıtlamanıza gerek yok. Ben ban yediğimi dile getirdim keyimde var yalan söyleyecek halim yok uğraşmam bile. Sizin yapımcınızdanda aldım 1 haftalık mayıs ayında 1 günlük ban hariç hiç ban yemedim 10 yıl. Ben ban yedim diye sizinde kesinlikle ban yiyeceğiniz anlamına gelmiyor. Sadece kendim için söylüyorum. Ben ban yedim siz değil.

Kimseye karşı bir kinim yok, verdiğim parada da gözüm yok. Ben başıma geleni söylüyorum, sizinle birlikte pubg mobile adı altında toplamda 4 farklı satıcıdan ürün aldım sizden hariç en fazla 1 günlük denetleme banı yiyordum fakat sizin hileleriniz dün 2 hesabımıda üst üste 10 yıl banlattı. Başka bir satıcıdan dün gece hızlıca hile aldım yeni hesap açtım ve 8 el üst üste bp +magicli oynadım 1 günlük bile ban yemedim. Keyimde kaldı 27 gün isterseniz iptal edebilirsiniz daha kullanmayacağım veya başka bir arkadaşa hayrına verebilirsiniz veyahut legal ise bizzat ben kendi hilesi olmayan arkadaşlarıma vereyim.

Kusura bakmayın ama iyiye iyi kötüye kötü derim.
bence saçmalama reseller bunlar bunların hilesini 3 aydır kullanıyorum sıkıntısız bilgin olsun

bence saçmalama reseller bunlar bunların hilesini 3 aydır kullanıyorum sıkıntısız bilgin olsun
Arkadaşım neden saçmalayım? mal mıyım ben? Dalga mı geçiyorsunuz düşmanım falan mısınızda sizin hakkınızda kötü yorum yapayım? Ben kimin reselleri olduğunu dahi biliyorum bu forumdan ban yiyen bir satıcıydı virüslü dosya içeriği yüzünden 1 yıldızlı eleştirel yorumlara açık değilse bunu belirtsin yorum yapmayalım.

Sorunsuz ana hesabımızda devam etmekteyiz

Arkadaşım neden saçmalayım? mal mıyım ben? Dalga mı geçiyorsunuz düşmanım falan mısınızda sizin hakkınızda kötü yorum yapayım? Ben kimin reselleri olduğunu dahi b iliyorum bu forumdan ban yiyen bir satıcıydı virüslü dosya içeriği yüzünden 1 yıldızlı eleştirel yorumlara açık değilse bunu belirtsin yorum yapmayalım.

Bu ss te hesabımda en son oynadığım oyundu. Arkadaşım çekti bana yolladı.

iftiramı dsadsasda olum ben vıdou cekmısım emrenın yazdıklarını kım kımı ödettiriyor gorelım ben sımdı avukatı arıyorum sızlerı nasıl dava acıyorum gorun bakın sımdı

sen benım yazdıklarımı sılsen ne yazar burdan ben vıdouda herseyı acıkladım saten neyın ne oldugunu

okadar salak bı ınsan deglm sızlere kanacak kadar o 1 kere olur bıdaha olmaz saten benm kanıtım var herseyım var sızn ne kanıtı var soyle ne vıdounuz var bısey yaptıgıma dahıl ne bıse var benım vıdou kanıtım var emrenın ve destekdekı kısının yazısmaları elımde saten onemı yok benım ıcın

Bana bir şey kanıtlamanıza gerek yok. Ben ban yediğimi dile getirdim keyimde var yalan söyleyecek halim yok uğraşmam bile. Sizin yapımcınızdanda aldım 1 haftalık mayıs ayında 1 günlük ban hariç hiç ban yemedim 10 yıl. Ben ban yedim diye sizinde kesinlikle ban yiyeceğiniz anlamına gelmiyor. Sadece kendim için söylüyorum. Ben ban yedim siz değil.
madem yapımcıdanda aldın o zaman o mantıksız düşünceni silmelisin ki yapımcının hileysiyle birebir aynı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt