Satış iptal edildi.

O kullanıcıyı dün tanıdım fakat onunla bir alakamız yoktur. ben başkasına yaptırıyorum yazılımlarımı. açık olarakta yazılımcımı paylaşıyorum. isteyen konuşabilir türk degil kendisi
ikimizde aynı kullanıcıdan bahsediyoruz seven software de tıpatıp bunu kullanıyordu ve baktığımzda efsanetakipçi gibi biriside sadece sol üstteki ismi değiştirip satıyor

ikimizde aynı kullanıcıdan bahsediyoruz seven software de tıpatıp bunu kullanıyordu ve baktığımzda efsanetakipçi gibi biriside sadece sol üstteki ismi değiştirip satıyor
Efsanetakipci bizim eski hilenin ismidir efendim. Seven software ile bir ilgimiz yoktur.

Test anahtarlarımız ücretsiz şekilde discord sunucusunda paylaşıldı..

yanlış anlamayın ama böyle menu bi aralar burada çok gördüm bazıları sadece ismini değiştirip satıyor bir yerin resellerimisiniz? o kullanıcı buradan banlandı isim veremem
Düşündüğünüz kişi yapıyor bu hileyi oda yabancilardan source falan alıyor developerim diye geçiniyor işte

Düşündüğünüz kişi yapıyor bu hileyi oda yabancilardan source falan alıyor developerim diye geçiniyor işte
Kuyruk acınızı anlayabiliyorum..
Tüm açıtğım konulara bu şekilde yorumlar yapıyorsunuz. Tekrar ederseniz yetkili arkadaşlara bildirecegim. Benime bir derdiniz varsa buyrun discorda sesli konuşalım

Kuyruk acınızı anlayabiliyorum..
Tüm açıtğım konulara bu şekilde yorumlar yapıyorsunuz. Tekrar ederseniz yetkili arkadaşlara bildirecegim. Benime bir derdiniz varsa buyrun discorda sesli konuşalım
Bildirebilirsin ben sadece gerçekleri söylüyorum size hakaret etmiyorum

Kullanıcılarımız ana hesapta oynamaya devam ediyor.
Bypass+hile ikisi bir aradadır

qe13.png

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt