satıldı

Maverz daha öncede arkadaştan colorbot srcsi microsoft ev cert vs. aldı sanırım globalde çalışan biri bütçeside vardır tahminimce arkadaşın bilgisi bununla proje geliştirmeye yetermi bilmem daha önce bir sohbetim olmadı kimsenin bilgisi yetmez deme sebebimce çok düz bir mantık ile şuanda aktif trde satış yapan türk devlerin elindeki externalleri bile ud tutamaması

Maverz daha öncede arkadaştan colorbot srcsi microsoft ev cert vs. aldı sanırım globalde çalışan biri bütçeside vardır tahminimce arkadaşın bilgisi bununla proje geliştirmeye yetermi bilmem daha önce bir sohbetim olmadı kimsenin bilgisi yetmez deme sebebimce çok düz bir mantık ile şuanda aktif trde satış yapan türk devlerin elindeki externalleri bile ud tutamaması
Maverz zaten dostum olur, rust vesaire bir source isterse ücretsiz veririm.

Adam birşey satıyor ve forum tarihinde görülmemiş bir satış. Altında saçma sapan kavgalar vs. Kardeşim salın şunu ya lütfen. Bir bilginiz varsa yapıcı bağlamda eleştri yapın geçin. Ben forum tarihinde hypervisor satabilen kimseyi görmedim hatta forumda devim diye gezenlerin %90'ı hypervisor ne bilmez dokunamaz bile.

Hayırlı satışlar olsun.
dimi
hayırlı satışlar hocam

Aynen haci faceit dava edicek kesin seni aynen :D Ayrica sattiğin hileler banlatiyor komedisin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt