Sağlıkçıyım, Soruları Alayım?

Merhaba arkadaşlar
Muhabbet açma amaçlı olarak konu açıyorum. Sağlıkçıyım, hangi alan olduğunu sormayın tam olarak anlatmayacağım, ama bir çok branş hakkında bilgim vardır. (Ne alaka amk diyebilirsiniz, neredeyse hastanenin her branşında bir hocam var. Onlar ile birlikte oturduğumuz zamanlar ister istemez konuşuluyor ve bilgi sahibi oluyorum, diğer branşlar hakkında.) Sorularınızı beklerim.
anabolik steroid kullanımından sonra pct ile hormon tedavisi olursak hormonlar steroid kullanmadığımız zamanki salgılamasına döner mi?

ABE, venöz kan gazı tahlillerinde "arterial-to-venous equilibrium" (ateriyel-venöz denge) olarak açıklanabilir. Venöz kan gazı ölçümleri, arteriyel kan gazı ölçümlerinden farklı olarak vücudun dışındaki damarlardan alınan kan örnekleridir. ABE, vücudun içindeki farklı organ ve dokular arasındaki CO2 ve bikarbonat denge durumunun ölçümüdür. Bu değer, doku metabolizması, solunum fonksiyonları, asit-baz denge ve diğer faktörlerin etkilerini yansıtmaktadır.

EDİT ------------
Arkadaşlar, maalesef yarıda bırakmak zorunda kalıyorum. Acilden çağırdılar, kaza olmuş. Ben hızlı bir biçimde hastaneye gitmem lazım. Cevap vermiyor sanmayın sakın ha, yarın kaldığımız yerden devam.
Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Kolay gelsin.

Hocam ben bu muhabbeti çok araştırdım ama bir kesin sonuca ulaşamadım baba bu mastürbasyon yapmak zararlı mı değil mi anlamadım bu konuyu ne zaman araştırsam babamla ben kardeş miyiz muhabbetine bağlıyor benim kafam yani şuna bir açıklık getirin lütfen de bi gönül rahatlığıyla iş yapalım

prn videosu ararken titriyorum bide üşüyorum soğuyo yani vücudum neden böyle gerçek diyorum

Hocam ben bu muhabbeti çok araştırdım ama bir kesin sonuca ulaşamadım baba bu mastürbasyon yapmak zararlı mı değil mi anlamadım bu konuyu ne zaman araştırsam babamla ben kardeş miyiz muhabbetine bağlıyor benim kafam yani şuna bir açıklık getirin lütfen de bi gönül rahatlığıyla iş yapalım
bence her şeyin fazlası zarar. Yapmakta sıkıntı yok bokunu çıkarmakta ar

fazla yapmazsan yok bokunu çıkarırsan var

Bende kendi adıma sorayım o zaman ; Uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum tuvalete girdiğim zaman maalesef zorlanarak dışkı yapıyorum ve hemen yapamıyorum uzun saatler tuvalette kalmak zorunda kalıyorum günlük hayatımı çok etkiliyor bu durum, Bazen kendimi zorlasam dahi tam yapsam da yapmasam da tuvaletimi ve içeride kalmış gibi bir hissiyat çıkıyor ortaya bunun yanı sıra her yemek yedikten 10 - 15 dakika sonra hemen tuvalet ihtiyacım geliyor tuttuğum zaman da garip kötü bir his geliyor acilen tuvaletimi yapmaya gidiyorum. Eskiden hiç böyle bir problemim yoktu dışarı da rahat rahat yemek yiyebiliyordum artık yiyemiyorum günlük hayatımı mahveden bir şey bu geçmiş tanı olarak sadece çocukluktan gelen reflüm var fakat yememe içmeme dikkat eden birisiyim ve midemle ilgili bir problemim yok. Sadece dışkı da problemim var ne yapmam lazım bilgi verirseniz çok sevinirim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt