H harungamerghost Platinum Üye Katılım 13 Tem 2022 Mesajlar 111 Beğeniler 7 5 Eyl 2024 #1 roblox pc için çalışan virüs içermeyen executor varmıdır acaba?
B benefe Bronz Üye Katılım 5 Eyl 2024 Mesajlar 21 Beğeniler 2 5 Eyl 2024 #41 0FFXLINEZX' Alıntı: solara beta exploit var dostum oda rat sanırım ama baya kullandım bi sıkıntı çıkmadı dene istersen Genişletmek için tıkla ... mining yapılıyor diye biliyorum salam5501' Alıntı: wave de virüs yok detaylı analiz yaptı yabancı bir grup Genişletmek için tıkla ... imkanı yok harungamerghost' Alıntı: biliyorum bende gerçeğini hatta solaranın dc sw si ile server var booster indiriyor doğru sitesi olsada virüs galiba Genişletmek için tıkla ... evet doğru site ama yine mining var Oyla 0 Downvote
0FFXLINEZX' Alıntı: solara beta exploit var dostum oda rat sanırım ama baya kullandım bi sıkıntı çıkmadı dene istersen Genişletmek için tıkla ... mining yapılıyor diye biliyorum salam5501' Alıntı: wave de virüs yok detaylı analiz yaptı yabancı bir grup Genişletmek için tıkla ... imkanı yok harungamerghost' Alıntı: biliyorum bende gerçeğini hatta solaranın dc sw si ile server var booster indiriyor doğru sitesi olsada virüs galiba Genişletmek için tıkla ... evet doğru site ama yine mining var
A AsunexEdit Platinum Üye Katılım 21 Tem 2024 Mesajlar 153 Beğeniler 6 5 Eyl 2024 #42 0FFXLINEZX' Alıntı: solara beta exploit var dostum oda rat sanırım ama baya kullandım bi sıkıntı çıkmadı dene istersen Genişletmek için tıkla ... denemiştim çalışmıyor bluestackte delta kullanıyorum wave falan da freemiuma kapanmış zaten en iyisi delta bluestacksten Oyla 0 Downvote
0FFXLINEZX' Alıntı: solara beta exploit var dostum oda rat sanırım ama baya kullandım bi sıkıntı çıkmadı dene istersen Genişletmek için tıkla ... denemiştim çalışmıyor bluestackte delta kullanıyorum wave falan da freemiuma kapanmış zaten en iyisi delta bluestacksten