Çözüldü roblox executor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi yüklemedim bari

şuana kadar zaten çalışan 3 tane executor var galiba yada 2 pc için : solara (rat,bitcoin mining) wave (virüs galiba öyle diyor herkes)
solarada miner yok gibi tam emin demiyim ama auto update ile rat koyabilir bu yuzden bilgisayarda asla onemli data bırakmıyorum

solarada miner yok gibi tam emin demiyim ama auto update ile rat koyabilir bu yuzden bilgisayarda asla onemli data bırakmıyorum
bitcoin mining herkes onaylıyor ve vt de öyleymiş herhalde türk roblox executor kanalları bile öyle diyor kullanın ama çok açık tutmayın bitcoin mining diye.
diyen kişi hatta batuhang
hatta araştırırsan google da çıkııyor
ben solara indirmiştim 1 hafta sonra insta çalınmıştı benim (aldım geri) format attım pc ye

bitcoin mining herkes onaylıyor ve vt de öyleymiş herhalde türk roblox executor kanalları bile öyle diyor kullanın ama çok açık tutmayın bitcoin mining diye.
diyen kişi hatta batuhang
hatta araştırırsan google da çıkııyor
ben solara indirmiştim 1 hafta sonra insta çalınmıştı benim (aldım geri) format attım pc ye
googleye gidip solara yazıp indirirsen tabi rat yersin cunku akıllılar içine rat koyuyor ve bunlardan milyon tane var gercegi var bende ama onda bile rat olabilir oyuzden atamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt