harungamerghost
Platinum Üye
roblox pc için çalışan virüs içermeyen executor varmıdır acaba?
solarada miner yok gibi tam emin demiyim ama auto update ile rat koyabilir bu yuzden bilgisayarda asla onemli data bırakmıyorumiyi yüklemedim bari
şuana kadar zaten çalışan 3 tane executor var galiba yada 2 pc için : solara (rat,bitcoin mining) wave (virüs galiba öyle diyor herkes)
bitcoin mining herkes onaylıyor ve vt de öyleymiş herhalde türk roblox executor kanalları bile öyle diyor kullanın ama çok açık tutmayın bitcoin mining diye.solarada miner yok gibi tam emin demiyim ama auto update ile rat koyabilir bu yuzden bilgisayarda asla onemli data bırakmıyorum
googleye gidip solara yazıp indirirsen tabi rat yersin cunku akıllılar içine rat koyuyor ve bunlardan milyon tane var gercegi var bende ama onda bile rat olabilir oyuzden atamambitcoin mining herkes onaylıyor ve vt de öyleymiş herhalde türk roblox executor kanalları bile öyle diyor kullanın ama çok açık tutmayın bitcoin mining diye.
diyen kişi hatta batuhang
hatta araştırırsan google da çıkııyor
ben solara indirmiştim 1 hafta sonra insta çalınmıştı benim (aldım geri) format attım pc ye
biliyorum bende gerçeğini hatta solaranın dc sw si ile server var booster indiriyor doğru sitesi olsada virüs galibagoogleye gidip solara yazıp indirirsen tabi rat yersin cunku akıllılar içine rat koyuyor ve bunlardan milyon tane var gercegi var bende ama onda bile rat olabilir oyuzden atamam
Celery api rat kullanmayınEnson celery api vardı insanlar kullanıyordu fakat silinmiş ve fix sanırsam tarayıcına celery api yazıp araştır github çıkarsa ordan exe halini indirip istedigini loadlayıp oynayabilirsin.
bilmiyorum ama örneğin güncel bedava çalışanlardan solara bedava olmasından dolayı mining yapıyor bunu kendileride söylüyorekran karti ile mining bitmedi mi?
direk roblox executor kullanmayın ratden korkuyosanızCelery api rat kullanmayın
bende kullandım ve mining yapıyorlarsolara kullanıyom ben ama önermem kesin rat vardır içinde
Source olarak değil exe olarak kullanırsan bilmem ama source olarak rat olsa bile ratı kaldırır kullanırsınCelery api rat kullanmayın