harungamerghost
Platinum Üye
roblox pc için çalışan virüs içermeyen executor varmıdır acaba?
hepsi rat kankagüvenemedim yüklemedim wave :/ sanırım bekliyceğim yeni bir executor
işte belki ileride güvenilir çıkarsa krnl virüs değildi zamanında baya bi kullanmıştım fakat çalışmıyor bayadırhepsi rat kanka
celery tamamen fix diye biliyorum benEnson celery api vardı insanlar kullanıyordu fakat silinmiş ve fix sanırsam tarayıcına celery api yazıp araştır github çıkarsa ordan exe halini indirip istedigini loadlayıp oynayabilirsin.
eskisi gibi kalmadıki kalsa mis gibi herkes synapse x takılırdıişte belki ileride güvenilir çıkarsa krnl virüs değildi zamanında baya bi kullanmıştım fakat çalışmıyor bayadır
bir tane adam vardı yabancı aynı sw deydik adam synapse x almış hiç kullanamadı synapse x sonra bıraktığını açıkladı adamın para boşa gitticelery tamamen fix diye biliyorum ben
eskisi gibi kalmadıki kalsa mis gibi herkes synapse x takılırdı
buarada bırakmadı robloxla iş birliği gibi bişeymi ne yaptılarbir tane adam vardı yabancı aynı sw deydik adam synapse x almış hiç kullanamadı synapse x sonra bıraktığını açıkladı adamın para boşa gitti![]()
şuana kadar zaten çalışan 3 tane executor var galiba yada 2 pc için : solara (rat,bitcoin mining) wave (virüs galiba öyle diyor herkes)yakında konu acıcam bende vardı sanırım